Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka9

poleci ktos jakis fajny wózek 2 w 1??

Polecane posty

Gość ninka9

witam poleci ktos jakis fajny wozek 2w1 ?? tak do 100 zl:) kola pompowane :) i moze ktos sie wypowie na co zwracac uwage przy zakupie itp ;)

Gość Bądź sobą
do 100 zł? :o

Gość Bądź sobą
a powiedz mi skąd jesteś, bo chyba zero zgubiłaś

Gość ninka9
do 1000zl mialo byc:) ze Szczecina ;)

Gość Bądź sobą
a to nie pomogę, bo znam fajną hurtownię we Wro, ceny takie jak na necie, a możesz zobaczyć i bez problemu zamówić :) ja mam 3w1 https://www.google.pl/search?hl=pl&q=zipp&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44342787,d.Yms&ion=1&biw=1280&bih=709&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=6PdRUcusD8intAbOs4GoDQ#um=1&hl=pl&tbm=isch&sa=1&q=zipp+w%C3%B3zek&oq=zipp+w%C3%B3zek&gs_l=img.3..0i24l2.2284.3478.0.3753.6.4.0.2.2.0.86.295.4.4.0...0.0...1c.1.7.img.V4560Wq1ebM&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44342787,d.Yms&fp=ded69f10433a6861&biw=1280&bih=709&imgrc=f75Ym5XNAp2xdM%3A%3BTeTtb2J_KRTq4M%3Bhttp%253A%252F%252Fimg1.sprzedajemy.pl%252F540x405_wozek-zipp-w-gondola-spacerowka-7353716.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fsprzedajemy.pl%252Fwozek-zipp-3w1-gondola-spacerowka-fotelik-wielofunkcyjny%252C1485456%3B542%3B354 nie narzekam na niego, fakt trochę ciężki jest, ale wagowo był podobny do aluminiowego

Gość ninka9
a zaraz zerkne;)

Gość cojestnoo
w biedronce są takie fajne metalowe . Z otwieranym drugim . Jak się postarasz to będziesz miała za darmoche .

Gość Bądź sobą
bo do tysiąca zł spokojnie coś znajdziesz, ja weszłam do tej hurtowni powiedziałam "chce ten" i okazało się, że razem z fotelikiem (mogłam bez) 1000 zł

Gość ja niedawno kupiłam taki
trzeba skopiować link i usunąć spację po zerze

Gość charaker?
Waga pompowane koła sposób składania: Obejrzyj sobie: espiro vecto passo euro cart delti emu

Gość ninka9
badz soba a jak sie nazywa ta hurtownia we wro??

Gość millinn
Ja się zdecydowałam na Tako Laret. KOsztuje u nas w Opolu ok 1100 zł.

Gość ninka9
na allegro nie ma za duzego wyboru tych Tako Laret;)

ja kupilam wlasnie cos w tym stylu tako... taki dosyc szeroki na tych kolkach pompowanych... gondola byla super bo duza i wygodna... z reszta dlugo w niej synus nie pojezdzil bo 4 miesiace ale jak potem dalam spacerowke to wozek jednak jak na spacerowke byl za duzy... do auta sie nie miescil tzn kolka ok ale to siedzisko nie bardzo... i w mniejszych sklepach byl problem... musialam kupic mniejsza spacerowke... ja radze kupic sama gondole a potem dokupic mala, zgrabna i wygodna spacerowke:) jak bym mogla cofnac czas to tak bym zrobila:)

Polecam Musty! Super skrętny. Mam spacerówkę, która rozkłada się na płasko i robi się wtedy taka pseudo gondola. Także wogóle gondolki nie kupowaliśmy. Do tego pasuje jeszcze fotelik maxi cosi, także 3 w jednym :-). Był trochę droższy ale może znajdziecie używany, bo naprawdę fajny.

W szczecinie masz hurtownie boboland (na kmiecika na slonecznym oraz przy santockiej na lewobrzezu) oraz sklep olenka (tez jakby hurtownia) przy milczanskiej na pomorzanach. Osobiscie polecam boboland - bo tam ci przynajmniej doradza, a jak bylam w tej olence, to sprzedawczynie od wejscia mialy focha, ze w ogole jakies pytania zadawalam.

Gość gość
Bobolandu nie polecam, nie wpuszczają matek z dzieckiem w wózku. Pragnę wszystkich poinformować, że zgodnie z obowiązującym prawem, jeśli jakikolwiek sklep zabrania wejścia na ich teren matce/ojcu z wózkiem stanowi to naruszenie prawa i można śmiało wzywać policję. Dana informacja została również potwierdzona przez Rzecznika Konsumentów w Szczecinie. Firmie Boboland składam serdecznie gratulacje z powodu naruszania prawa i chamskie traktowanie klientów.