Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowananana

poradzcie- ciaza czy jej brak

Polecane posty

Gość zaczarowananana

witam mialam krwawienie cztery dni skonczylo sie 19-tego( dziwne ciemno brazowe) od tamtej pory boli mnie dol brzucha czasami kluje jajnik. ciagle mi niedobrze nie mam ochoty jesc nic niejem normalnego a co zjem to mi niedobrze. poprostu na sile jem zeby nie pasc. zmeczona jest i spie w ciagu dnia pare godzin. dzisiaj zaczely mnie piersi bolec troche. nie wiem co myslec o tym.

Gość może czas
pomyśleć o.... ZROBIENIU TESTU CIĄŻOWEGO zamiast pytać na forum osób których nigdy na oczy nie wiedziałaś...? :)

Gość zaczarowananana
chce tylko porozmawiac nad testem myslalam zeby zrobic ale boje sie rozczarowania staramy sie juz 3 lata.

Gość zaczarowananana
moze ktos jeszcze sie wypowie

Gość betrix
zrob test ale mysle ze sama sie nakrecasz i dlatego robia sie objawy takie a nie inne.tez mialam takie sam przypadek nie raz jak bardzo chcialam zajsc w ciaze mialam urojone objawy okres jakis 4 a nawet 3 dniowy.a jak juz przestalam o tym myslec dalam sobie spokoj stwierdzilam ze juz nie zajde nigdy w ciaze wtedy akurat zaszlam w ciaze mialam nawet objawy jak na okres a tu okresu brak.

Gość zaczarowananana
beatrix chyba masz racje szkoda testu bo pewnie i tak bedzie jedna krecha :-(:-(:-(

Gość zaczarowananana
przepraszam betrix mialo byc.

Gość betrix
wiesz dla pewnosci mozesz zrobic ja tez tak robilam wkrecalam sobie robilam testy mialam urojone objawy ciazowe mdlosci itd.najlepiej odpuscic sobie calkiem w najbardziej niespodziewanym momencie zajdziesz w ciaze.jak sie bardzo chce zajsc wtedy mamy blokade psychiczna.wiec wyluzuj a napewno sie uda

Gość Sikaj na monitor
zobaczymy ile kresek wyjdzie

Gość betrix
miejmy nadzieje ze dwie kreseczki w razie w trzymam kciuki jak cos to pisz nam tutaj

Gość zaczarowananana
dzieki betrix test jutro zrobie bo nusze kupic i napewno napisze ile kresek wyszlo.

Gość zaczarowananana
wmusilam w siebie bulke sucha pol godziny temu a teraz mi niedobrze.