Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oranjeeeeeeeeeeeeee

idealny sex oczami mezczyzn

Polecane posty

Gość oranjeeeeeeeeeeeeee

Co musi zawierac, pozycje, techniki. Co wedlug was jest najlepsze i najlbardziej lubicie dostawac.

Gość Zocha 0000
Wlasnie? :-) I co za tym idzie, idealna kochanka...

Gość Paneksanek
Oral i Anal musza byc :)

Gość antek_partyzant
idealny jest taki, kiedy obojgu jest dobrze, reszta to detale zależne od sytuacji - inaczej będzie na spacerze w lesie, inaczej na wyjeździe rodzinnym, inaczej w ciemnym kącie na imprezie, a jeszcze inaczej, gdy masz wygodne łóżko i kilka wolnych dni do dyspozycji

Gość łoojeejee
o analu z obecną partnerką mogę zapomnieć. chociaż mamy to za sobą, ba był nawet okres, że kochaliśmy się tylko w ten sposób. niestety po jednej konsekwencji zakończenia w pupci dzisiaj już nie ma o tym mowy. a nie ukrywam mam straszną ochotę :/

Gość lololololololol
Nie koncz juz w cipce i ustach bo niedlugo reka bedzie cie zadowalac i hiszpanem

dla mnie idealny sex taki gdzie jest to sex bez gumki, jako gra wstępna oral ona mi ja jej później 69, później ok 2 godz. ostrego bzykania z różnymi ciekawymi pozycjami a na końcu sex analny zakończony wytryskiem w jej pupie

Gość idealna seksomaniaczka
wszystko ładnie, pięknie ale 2 godz. ostrego rżniecia, to trochę za długo :D

tezmi sie te 2 godz rzucily w oczy , pomijajac , sex z satysfakcja dla obojga bez wzgledu jakimi srodkami sie dazy !! analem , oralem , hiszpanem , foodjobem , itd , itp ! ile ludzi na swiecie tyle upodoban !

ja po odpowiedniej dawce % w organizmie mogę ruchać dowoli tzn mam pełną erekcję i wtedy tak szybko nie dochodzę jak normalnie a bez procentów to zależy ale ok 20-40 min tak statystycznie ale miałem dwie sytuacje że przeholowałem z alkoholem i dupa:P