Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkaa676

27 lat i zero doświadczenia

Polecane posty

Gość taki jeden facet 28
"ja zyje nadzieja caly czas i Ty tez powinnas" Nadzieja matka głupich , żyj tak dalej w chmurach ...kiedyś będzie , kiedyś przyjdzie czas ...trzeba działać dziś ,żeby jutro ten czas nastał

Gość cvdfg3
Ja jestem facetem 27 lat -trzy poważne związki za sobą -dwa związki bez zobowiązań -12 kobiet w łóżku -jak by policzyć ile uprawiałem seks od 19 roku ( bo w tym roku straciłem prawictwo ) to wyszło by że średnio uprawiałem w moim dotychczasowym życiu seks 8.650 razy -2 lata doświadczenia zawodowego, nigdzie nie pracowałem dłużej niż rok na umowę -niczego się nie dorobiłem sam, zawsze z pomocą rodziny, dziewczyny lub rodzeństwa -jestem facetem który chciałby normalnego związku ale zawsze trafia na nienormalne dziewczyny -ogólnie mam dość życia, nie potrafię sobie znaleźć miejsca -mieszkam na zadupiu, brak jakichkolwiek perspektyw na dobrą pracę

Gość jaka taka jaka
tez mam 27lat i tez ten sam problem zero facetow... dziewica.. a myslalam ze jestem jedyna.. do tego nie mam pracy... wiec ogolnie moje samopoczucie jest beznadziejne..

Gość facet anonimowy..
29 lat i nawet się nie calowałem

Gość magdalenkaa676
więc trochę jest takich osób. Dlaczego u was tak wyszło?

Gość pljk
Może są aseksualni.

Gość dlaczego tak wyszło?
jestem przeciętna po prostu, a nawet przeciętni czy wręcz brzydcy faceci których znałam zwracali uwagę tylko na ładne kobiety, do tego trochę nieśmiała, spokojna

Gość booogoo
...