Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panixxxx

zazdrosc

Polecane posty

Gość panixxxx

jestem dojrzala kobieta a rozum chyba mam dziecka. Nie umiem poradzić sobie z zazdroscia o przeszlosc. Poznalismy się na portalu randkowym. zaiskrzylo, jesteśmy w związku. Przed...opowiadal mi o swoich kobietach, ze utrzymuje z nimi kontakt i ze tak będzie. Kilka dni temu, ktoras z nich zadzwonila do niego. Powiedzial, ze wrocilay mu wspomnienia, ale jest ze mna i wie ze nie może już się z nia kontaktować. O kolejnej mowi, ze jak będzie robil impreze to ja zaprosi, bo jest inteligentna, bawi towarzystwo, ma zgrabne nogi. Zapytalam, co ja robie do cholery w jego zyciu...Mnie ponoc kocha...tamta nie. Pilam cala noc, nie poszlam do pracy...nie wiem co mam myslec..

Gość phelippe gonzales
to nie myśl myslenie niewprawnym szkodzi

To jakis Piotrus Pan a nie dojrzaly facet.To ze ma poprawne stosunki z bylymi partnerkami jest OK.Ale zeby przy Tobie opowiadal ze wspomnienia wrocily,lub ze inna byla ma zgrabne nogi,to nie na miejscu i nie smaczne.Moze on szuka matki a nie partnerki. Ciezki orzech,mysle jednak ze powinnas przemyslec ten zwiazek.Nie bedzie ci milo gdy spedzi ktoras noc u bylej dziewczyny na zwierzeniach i zalach.

Gość panixxxx
nie mysla chyba tylko idioci

Gość panixxxx
twierdzi, ze jestem niedojrzala, skoro czepiam się przeszlosci...ale scenariusze same wlaza do glowy

Gość phelippe gonzales
idioci nie mają dylematów, ale to nie znaczy ze nie myslą

Gość panixxxx
to prawda...moje myśli sa chore?

Wybacz, ale to debil jest jakis. Ja bym powiedziala ze nie ma mowy na zapraszanie babsztyla na impreze. Albo w ogole pogonilabym. Tolerancja tolerancją, klasa klasą ale bez przesady!

Gość panixxxx
od jego gadania, ze jestem jedyna kobieta, która widzi w tym problem, pogubiłam się...czy naprawdę byle kobiet wlecze się za sobą? czy ze mna jest cos nie tak?

Gość ojejjej
Za jakis czas i tak dołączysz do orszaku. Bedzie cie zapraszał na impezy - i wtedy dowiesz sie po co zaprasza się byłe ;)

Gość panixxxx
sadze, ze ja nie pozwole sobie na bycie w orszaku, może stad czuje to co czuje

Gość taka jedna111
Masz racje, jesteś niedojrzała, bo jak można się w ogóle nad tym zastanawiać. Ile jeszcze kobiet musi Ci napisać, że to on jest idiotą żebyś to przyjęła za fakt? Nie! Nie jest to normalne, że tak się "wzdycha" do byłych, chwali ich inteligencje i urodę. Skoro była taka "super" to czemu z nią nie został? Wasz związek wygląda jak chora relacja. Też mam kontakt z byłym - ale to nie wygląda tak, nie zachwycam się nim, nie zapraszam na imprezy, nie żyję myślą o nim. To co robi Twój facet jest strasznie dziwne.

Gość mimoma
Ten facet jest psychopatą, już Ci wyprał mózg,skoro w ogóle się zastanawiasz co z Tobą jest nie tak i dalej z nim jesteś. Pewnie żadna z poprzedniczek nie chciała z nim żyć,na dłużej, bo się wcześniej na nim poznały. Tak się zachowują szesnastolatkowie i to nie każdy, on jest skrzyżowaniem Donżuana z Alfonsem w wydaniu małomiasteczkowym. Taki jak on zawsze znajdzie opiekunkę,zawsze też mnie dziwi,że są takie kobiety jak Ty.

Gość panixxxx
czyli kazda z was nie zgodzilaby się na to?