Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingoooolka

moi znajomi to idioci

Polecane posty

Gość kingoooolka

Mam grupę znajomych z ktorymi trzymam się od lat. Wśród nich jest mój były facet... rozstaliśmy się prawie rok temu, on chciałby się zejść, ale jest to niemożliwe. Wczoraj umówiliśmy się do pubu oglądać mecz, mojego byłego miało nie być. Ja byłam umówiona z kolega (Piotrek) do kina i dołączyłam z nim do znajomych dopiero na drugą połowe meczu. Weszliśmy do pubu, przedstawiłam kolege, on wyciągnął ręke na przywitanie do facetow. Najlepszy kumpel mojego byłego, nie podał mu ręki, powiedział, że jest jedno miejsce wolne żebym sobie usiadła w sensie, ze nie ma tu miejsca dla Piotrka. ciągle rzucał jakies głupie komentarze. Jeszcze jeden kumpel tez ignorował obecnosc Piotrka. Inni znajomi starali się jakoś załagodzić syutuacje, ale wyglądalo to co najmniej żałośnie. Jest mi przykro i starsznie wstyd... Dziewczyna tego najlepszego kumpla mojego bylego ( czyli moja najlepsza przyjaciołka) wstawiła się za mną, pokłocila sie ze swoim facetem, nocowała dziś u mnie. Beznadziejna sytuacja...

Gość ewfwefwef
kochałyście sie homoseksualnie?

Gość annstazja
to po co zabierasz nowego faceta w takie towarzystwo? musiał sie beznadziejnie czuć

Gość kingoooolka
Po pierwsze to nie jest moj nowy facet tylko znajomy, a po 2 czemu mam unikac 'najlepszych' znajomych ? Powinni akceptować moje decyzje, a jesli nie to chociaż kultura wymaga tego żeby jakoś się zachować.

Gość bajerr
masz racje twoi znajomi to idioci

Gość endżi23
A po ile macie lat?? Jesli można wiedzieć

Gość feliksjaad3
Na pewno wiedziałaś czego możesz się spodziewać przyprowadzając kolegę czyż nie? Nie znasz swoich znajomych, nie wiesz jaki mają stosunek? Swoją drogą to chyba nie są Twoi znajomi, tylko znajomi Twojego byłego faceta jeśli tak reagują.

Gość lajlala
nie wyobrazam sobie zeby moi znajomi mieliby sie tak zachowac, zrobilabtym awanture

a ja na twoim miejscu podziękował bym.życzył miłego wieczoru i wyszedł. Są jeszcze inne miejsca gdzie można miło spędzić czas.

Gość blundsystemm
dokładnie powinnas wyjść, jakos zareagować, chcoiażby ze względu na tego znajomego, bo na pewno czuł sie nieswojo. a te buraki niech siedzą w swoim towarzystwie

Gość nie muszewzyciu
no wiesz kumpel zawsze stanie za kumplem, nie bylo Twojego bylego to postawil sie jego kumpel. wiem, ze to idiotyczne ale faceci tak dzialaja