Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myskulka

wejdz przeczytaj odpowiedz :)

Polecane posty

Gość myskulka

miałam okres 17marca, seks był 3marca z zabezpieczeniem (prezerwatywa plus przerywany)od tego cyklu biorę tabletki anty 3fazowe, zrobiłam test i wydaje mi sie ze pod swiatlo widze 2 kreske ale białą... (po 1 dniu, a na innych testach po kilku godzinach w miejscu gdzie w ciazy pojawia się 2 rozowa kreska u mnie widac takie białe , szarne miejsce) co to oznacza przeciez ciaza jest niemozliwa? czy to pasek fabryczny?

To nie jest kreska ciazowa! Ciazowa jest wyraznie zabarwiona na ten sam kolor co ta kontrolna i odczytuje sie ja bodajze do 5 minut od zrobienia testu. Po kilku godzinach albo po dniu nie ma czego tam szukac!

Gość EleMeleDudki....
Wynik testu ciążowego to 2 różowe lub czerwone kreski a nie białe. Nie doszukuj się niczego. A jak już naprawdę chcesz 100% pewności zrób betę hcg z krwi i po kłopocie. :)

Gość myskulka
NO WŁASNIE TEŻ TAK MYSLĘ NO BO SKORO MIAŁAM OKRES TO SKĄD CIĄŻA .... tylko skąd te kreski, wiem że jak jest ciąza to pasek sie abarwia ale tyle się naczytaam ze pasek byl bialy po jakims czasie a teraz jestem mama itd itp... ale chyba test ciazowy bylby wiarygodny 23 dni po stosunku?

Gość myskulka
nie mam mozliwości zrobienia bety.... dziś jest 11 dzień nowego cyklu

Gość myskulka
seks był 13 dnia cyklu z zabezpieczeniem prezerwatywa plus przerywany, (nie pękła nie zsunęła się w trakcie) okres dostałam 27 dnia cyklu, dziś jest 11 dzień cyklu ale nowego

Gość myskulka
podoszę;-)

Gość myskulka
??????????????

Gość ojojojojojjoj
Dziewczyno stuknij sie w łeb a moze zmadrzejesz....i takie niedoinformowane starają sie i dziecko. doucz sie najpierw a pozniej bierz sie za "produkcje"

Gość myskulka
nie staram się o dziecko, przecież napisałam że seks był z prezerwatywą mam już dzieci dlatego zapobiegam kolejnym ciąża, mimo to boję się.... od tego cyklu biorę tabletki ale miałam w domu testy i dlatego zrobiłam - z ciekawości, i nie wiem jak interpretować wynik przecież to nie mozliwe zebym była w ciązy

Gość myskulka
powiedzccie coś czy mam się obawiać czy to moje UROJENIA

Gość myskulka
??????????????????

Gość :-) ...
przeciez nie bylo 2 rozowej kreski, wiec czego ty chcesz? wynik negatywny i tyle, ja tez nie taz widzialam taka kreske i zawsze traktowalam to jako wynik negatywny i zawsze taki był :-)

Gość myskulka
no wiem ze trak jest ale czy w moim przypadku jest mozliwa ciaza w tekiej sytuacji 1) jest nowy cykl 2) miałam normalny okres 3) od stosunku dzis jest 24 dni, jak robilam test bylo 23 (wczoraj)

Gość myskulka
podnoszę

Gość kjasdcbkadjvb
kiedy ja sie starałam z mezem przez dosc dlugi okres czasu i wkoncu sie udało ,ewidentnie to czułam ze zaszłam ,ale dla pewnosci zrobiłam test to druga kreska oznaczająca ciąże wcale nie była jakas super wyraźna i rozowa tak jak mówią osoby powyżej ,że musi byc,u mnie była bardzo blada ,prawie niewidoczna ,wrecz tak jak ty piszesz widoczna tylko pod swiatlo ,ale to tez moze byc kwestia tego jaki test kupilas,moze byl juz stary ,moze za wczesnie go zrobilas ,dla pewnosci zrob jeszcze jeden jesli sie obawiasz