Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytak mozna?

czy taki teskt meza do zony jest odpowiedni?

Polecane posty

Gość czytak mozna?

dziewczyny powiedzcie bo nie wiem czy ja juz oszalalam czy o co chodzi? czy wkurzylybyscie sie na tekst meza do zony w klotni "czy ja rozmawiam z debilem "? na co moje reakcja byla wiadoma, w szoku ze tak do mnie powiedzial wiec zaczelam sie drzec a maz na to ze mu chodzilo o to ze on jest debilem..no cholera jasna czy ja przesadzam? uwazam ze takie- slowa meza do zony nigdy nie powinny pasc!

Gość kwiat rózy, po burzy.
ile macie lat

Gość to jej napisz
przesadzasz , chyba jesteś przewrażliwiona, ja nie raz do męża walnę podobnym tekstem, on do mnie, nie jest to nigdy na noże, ale jak się gada o czymś, a druga strona nie łapie, to już gacie opadywują i leci podsumowanie ... moim zdaniem troszkę księżniczkowato się zachowujesz .. bądź normalna, nie nadwrażliwa, bo na dłuższą metę byle sprzeczka wpędzi cię w deprechę:classic_cool:

Gość czytak mozna?
a jakie to ma znaczenie?nie jestesmy gowniarzami!

Gość czytak mozna?
no kurde dziewczyny nie wierze ze dajecie tak do siebie mowic!

ja nie pozwalam i ustaliliśmy to na początku związku, jakie zwroty nawet w kłótni są między nami niedopuszczalne. Czasem w dużej kłótni sama do siebie bełkoczę, ale tak, żeby nie słyszał, że jest taki i owaki, ale nigdy tego głośno nie powiem ani jemu, ani nikomu innemu o nim.

Gość zeby Ciebie
gdyby Ciebie nazwal glupia curwa to mialabys powod, zeby poczuc sie urazona, obrazic sie i wyrzucic meza z domu nie nazwal Cie debilem, tylko spytal, czy z debilem rozmawia :D To ze to Ciebie zabolalo, znaczy, ze trafil w sedno ;)

Gość Marta .,.,q
taa składaj papiery o rozwód

Gość hehehehehe!!!
nic się nie stało! kiedyś się wkurzyłam i powiedziałam do męża że zachowuje się jak debil bo robił do mnie głupie miny nic się nie stało

Gość czytak mozna?
zeby Ciebie - dobre:) nie trafil w sedno oczywiscie, poprostu uwazam ze kobieta zasluguje na szacunek..a najbardzije wkurzaja mnie te glupie wynowki,powiedzialem tak ale mialem na mysli co innego,no cholera jasna mam mowic mu od dzisiaj "zzamknij sie" i zaraz po tym kochanie,chodzilo mi o to ze jest ladna pogoda...

Gość asystent architekta
Ją tak mówię.... Mąż nie

ja uważam, ze przesadzasz. Też mi sie czasem rzucić tekstem "Co Ty głupi jesteś?" To oznacza, ze uważam go za głupka? Bynajmniej :) Wrzuc na luz laska :)

Gość zeby Ciebie
tez uwazam, ze kobieta zasluguje na szacunek, uwazam tez, ze mezczyzna zasluguje na szacunek, po prostu my jestesmy cholernie impulsywni (nie znaczy to ze sie wyzywamy od najgorszych) i latwo wyprowadzamy sie z rownowagi . Ale Twoj maz i tak sie ladnie z tego wytlumaczyl :) Wyjasniajcie sobie wszystko od razu najlepiej i wyznaczcie granice. Skoro wie, ze takie teksty Tobie sie nie podobaja, to nie powinien ich juz wiecej uzywac. No chyba ze chce Cie nastepnym razem wkurzyc :D