Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestescie za refundacja

in vitro od 1 lipca czy przeciwko?

Polecane posty

Gość jestescie za refundacja

Ja sobie nie zycze zeby z moich podatkow szlo na jakiej bezplodne krowy i ich fanaberie nie mozemy na to pozwolic i zaprotestowac kto sie przylaczy pozeolicie aby z waszych podatkow szlo na in vitro?

Gość iaww
autorko: Na krowy nie pójdzie, tylko na ludzi. Trochę szacunku! Jestem przeciwna in vitro niezależnie od tego, kto by za to płacił. Bóg daje życie, kiedy chce i nie nam próbować Go zdominować. Poza tym to droga egoizmu-ktoś zakłada, że należy mu się dziecko a dziecko ma prawo być owocem miłości, nie zaś egoizmu.

Gość ja sobie tez nie zycze
Zeby bylo refundowane trzeba sie z tym pogodzic pozatym jest duzo dzieci w domach dziecka i one potrzebuja rodziny a nie jakies in vitro zabijanie dzieci niszczenie zarodkow biedne bezplodne krowy ojejej bidulki dzieci miec nie moga placcie sobie sami za to

Gość latają mi bezpłodne
krowy, sama jestem płodna jak królica więc Invitro mi niepotrzebne, ale jak to ma być koncert życzeń to ja sobie nie życze żeby moja kasa szła na złote klamki w budynkach zusu! O albo na premie dla tych z góry! Myślisz że się przejmą jak to już napisałam? Uwzględnią?

Gość Bądź sobą
ja jestem za refundacją, dlaczego nie protestujecie ze z naszych podatkow idzie na wezniow??