Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaporazdrugi2

po co to wypadające kółko w butelkach AVENT??

Polecane posty

Gość mamaporazdrugi2

niedqwno kupiłam butelke avent i powiedzcie mi, proszę bo jestem chyba niedoinformowana po co jest to wypadajace kółko w butelce? za kazdym razem kiedy ją odkręam to mi wypada i mnie to denerwuje, a bez niego cieknie, po co to?nie moze być przymocowane?pierwszy raz cos taiego widze w butelce..

Gość duzo, bo rodzice
haha, bo to naklada się jak chcesz zakręcic bez smoka:D

to kółko ma podobno zapobiegac kolkom u dziecka.tez mialam takie butelki.sa ok ,mozna sie przyzwyczaic albo zmienic na inne.

Gość mamaporazdrugi2
jak to bez smoka??

Gość a poto ze producent
chciał matki powkurwiać. Wiesz ile razy zapomniałam e nocy tego założyc i nalazłam wody dodałam mleka i zatrzepałam butelka. Kurwaaaaaa

domyslam sie ze chodzi o to kolko bialo niebieskie badz bialo rozowe?? chyba po to zeby powietrze sie zasysalo do butelki czy jakos tak... mialam kiedys z canpol babies butelke i niby powietrze sie zasysalo ale butelka przeciekala... kupilam ta z aventu , powietrze sie zasysa ( dziecko nie musi robic pauz w piciu) i nie przecieka

Gość ooooo jestem jaka jestem
też mam m.in. taką butelkę ale tylko używam jej do kaszek, wolę z Aventu butelkę antykolkową z serii Natural, ona ma tylko smoczek i nic więcej ;)

Gość jjkl
Są butelki Avent z takiego twardego, przezroczystego plastiku i one nie mają tych wkurzających kółek. Dla mnie to jakaś masakra, tak jakby wypuścili serię beznadziejnych, cieknących butelek i musieli dorobić uszczelki :D

Gość Bądź sobą
ja mam z aventu ale te złote, pani w sklepie powiedziała że są antykolkowe i nie mają tego kułeczka, tak mi sie spodobała mała (125), że kupiłam drugą 260 ml :)

Gość to uszczelka nie wiem po co
takie bezsensowne "ulepszenie"?:O syn (5-letni obecnie) wychował się na Avencie, ale tych durnych uszczelek nie było wtedy w butelkach niedawno kupiłam córce pierwszą butelkę Avent i pojęcia nie miałam, że takie coś wymyślili i wywaliłam to "kółko":O nie wiedzaiłam, że to uszczelka:O fajnie, nie? 32zł wyrzucone w błoto:O ale się wkurzyłam 😠

Gość adddddddddddd
czy to kółko można gdzieś dokupić? mąż za długo sterylizował butelki i obydwa kółka się stopiły wrrr

Gość to kółko
ma za zadanie zapobiegać kolkom u dzieci, ja już się do niego przyzwyczaiłam i nie zapominam go zakładać choć na początku się zdarzało, tylko denerwuje trochę bo dodatkowy element do myc.