Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek1970

szukam inteligentnej partnerki do związku

Polecane posty

Gość jacek1970

Witam wszystkie miłe panie.Chciałbym założyć nowy wątek,zapewne takich jak ja samotnych,szukających drugiej połówki jest więcej .Jestem świeżo po rozwodzie,ostatnie 2 lat byłem w separacji,tak wiec sporo czasu jestem sam.Nie wiem czy mam pecha czy może trafiam na kobiety które tak naprawde same nie wiedzą czego chcą.Chciałbym poznać jakąs miłą panią którą interesuje stały związek.Mam 42lata ,mieszkam w Jeleniej górze

Gość polarnamisia
Tez ostatnio trafilkam na jednego gotowego do stalego zwiazku.Na pierwszym i zarazem ostatnim spotkaniu wyszlo,zechodzi mu glownie o seks.

Gość kobiety w twoim wieku
nadają się jeszcze do związku. kurcze chciałbym być starszy miałbym szanse na porządną kobietę a nie to co teraz jest jakaś imitacja kobiet.

Gość pomaranczlala
Starsza też może być z młodszym. To nie działa tylko w jedną stronę.

Gość a masz dużego i sprawnego?
jak na stałe, to bez tego nic z tego

Gość polarnamisia
I cisza nastala.

Gość jacek1970
a powiec skąd jesteś

Gość jacek1970
z pierwszą lepszą to ja najwyżej mogę sie spotkać na kawie i porozmawiać.Byłem i jestem na sympatii ,spotykałem sie z wieloma ale z regóły kończyło sie tylko kawie.Nie wiem chyba zawsze trafiam na nie te kobiety co bym chciał

Gość polarnamisia
Tak z ciekwaosci,na jakie bys chcial trafic?A z jakimi sie spotykales?

Gość jacek1970
przede wszystkim szczerą ,która wie czego chce,mówiącą wprost o co jej chodzi.Trudno jest powiedzieć jaka ma być,wiem jedno ze po pierwszym spotkaniu moge powiedzieć wiele,nie ma to jak rozmowa w cztery oczy Spotykałem sie niby z normalnymi a póżniej okazywało sie że pisały co innego niż póżniej mówiły

Gość polarnamisia
A czemu sie rozwiodles i czy masz dzieci?

Gość jacek1970
mam córkę 10 lat a czemu sie rozwiodłem?głównym ale nie jedymym powodem było mówiąc ogólnie brak pożycia

Gość polarnamisia
Aa,to dobrze obstawialam z tm seksem.-

Gość jacek1970
powiem Ci tak ,mam takie podejscie do zwiazku jezeli mam sie z kims meczyć a rozmowy nic nie daja to wole sie rozejść niż kogoś zdradzać.Nie mógłbym sie z jedną kochać a potem do drugiej wracać

Gość jacek1970
gdzie są te wszystkie samotne kobiety które są poważnego związku,czyżby sie wystraszyły?

Gość jest gdzies temat o 40-latkach
probuj tam:)

Gość jaka samotna kobieta
odbierze poważnie te Twoje odezwy?brzmisz ciekawie i sensownie,wręcz konkretnie bym rzekła,więc może i to nie prowo albo jakaś zabawa ale net nie jest najlepszym miejscem na poznawanie kogoś na życie,w sumie ktoś inny doda,że to miejsce jak każe inne w wirtualnym świecie wszyscy jesteśmy idealni a życie to szybko weryfikuje

Gość fghjkkkkvxf
Ja jestem..ale mam wymagania..pierwsze za stary jestes jak dla mnie..ja 38 lat, ale faceci tylko do 40 lat maksymalnie.

Gość jacek1970
powiem Ci ,ze internet to tylko środek do spotkania sie w realu ,ja nie mam zamiaru pisać z kimś tygodniami ,wolę sie spotkać i porozmawiać w sieci nie brakuje różnej maści cwaniaków,sam sie już o tym przekonałem

Gość polarnamisia
Jakie sa cechy partnerki,ktore by Cie od niej odstręczały?

Gość jacek1970
no widzisz ,każdy ma jakieś wymagania,uwazasz ze wiek jest tu najważniejszy dla mnie liczy sie kto jakim jest człowiekiem ,a nie ile lat ma ,jak wygląda i ile ma na koncie,ale to mój pogląd

Gość jacek1970
odstraszały?chyba żle postawione pytanie jeżeli ktoś ODSTRASZA to chyba nie ma sensu z kimś takim sie wiązać,samo to słowo już wystarczy

Gość polarnamisia
No tak, ale kazdego odstrasza co innego.Mozna nie tolerowac czarnych włosow,nadwagi,wegetarianizmu,picia piwa czy skąpstwa.Dla kazdego co innego.Dlatego pytam Cie co ciebie odstrasza?A co jest dlaCiebie wazne w kobiecie.

Gość jacek1970
ważne dla nie jest szczerość i zaufanie,musi potrafic i chcieć rozmawiać na rózne tematy i słuchać właśnie u mnie w małżeństwie był tem problem brak rozmowy i zrozumienia m.in. doprowadził do rozwodu Musi dbać o siebie,nie moze mieć nałogów.Nie jest łatwo żyć z drugą osobą niekiedy trzeba iś na kompromis dla dobra związku,oczywiście nie za wszelką cene,o związek trzeba dbać i to każdego dnia