Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kosmetyholiczka2013

Rzęsy w butelce

Polecane posty

Gość Kosmetyholiczka2013

Jeśli ktoś jeszcze nie słyszał o nich to radzę nadrobić zaległości Od kiedy mam Lash Extendera codziennie rano podczas makijażu funduje sobie efekt przedłużanych rzęs i to dzięki kilku pociągnięciom właśnie tych rzęs z butelki.... W kilka sekund mam rzęsy po prostu BAJECZNE. Wiem, że to dopiero nowość, która weszła do Polski dopiero co, więc możecie nie znać, ale wierzcie mi, że warto, ja wreszcie spełniłam swoje marzenie o cudnie długich rzęsach, bez konieczności ich przedłużania co zawsze niszczyło moje rzęsy

Gość Matrinksa
dostałam na urodziny od przyjaciółki te rzęsy w butelce i jestem w nich zakochana, nigdy nie miałam na co dzień takich długich rzęs!!!!!!!!

Gość gość
Zapraszamy na www.sklep-vitality.pl gdzie można kupić rzęsy w butelce w najniższej cenie!

Gość gość
bujda na resorach. Miałam to dziadostwo i efekt mizerny lepszy już efekt daja Max faktor 2000 kalorii bo na to dziafostwo szkoda kasy.

Gość gość
Wypad mi z tym spamem powyżej. Używałam RevitaLash, rzęsy spektakularne, ale odżywka pogłębiła mi cienie pod oczami i po ponad 8 miesiącach stosowania odstawiłam. Teraz używam serum Vichy oczy & rzęsy, podtrzymuje efekt po RevitaLash, rozświetla cienie i mam wrażenie, że zmniejszył mi drobne zmarszczki (prawie wcale nie mam, ale wychodzę z założenia, że lepiej zapobiegać).