Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Realny.Stalker

jestem stalkerem odp na pytania dotyczace stalkingu

Polecane posty

Gość na kazde?
na kazde?

Gość kogo prześladujesz?
Byłą dziewczynę, kumpla który Cie wkurzył, byłego pracodawce?

Gość cool story, bro
A kto to jest stalker i co to jest stalking?

zadnej frakcji jestem stazysta :D poza tym w mojej miescinie nie ma korporacji :D juz nie przesladuje teraz raczej udzielam jej po starej znajomosci rad jak pozbywac sie natretow :D taka kolezanke poznana przypadkiem na imprezie :D

Gość IM prezSka
przyjmujesz zlecenia? :classic_cool:

Gość cool story, bro
Ale ja bym miała dla ciebie zlecenie :classic_cool: No nie daj się prosić kolego :D

Gość dgmjapgj
Można być stalkerem znając tylko wygląd dziewczyny?

Gość prawictwo pospolite191
Dlaczego ja jestem większym mistrzem stalkingu niż taki chuj jak ty?

Gość dix ae
idź sie lecz, kretynie

Gość stalker2
"oprawca nie ma prawa do pomocy" ;/

Gość gość
Wyszło, że jestem niestety. A chciałam tylko poruchać. Już nie wiem, co robić. Gdyby byli jacyś chętni na numerek, a tak odczepić. Ech

Gość Carmelowa Dziewczynka
Czy nadal prześladujesz tamtą dziewczynę? Czy nie straszyła Cię policją? Co dokładnie do niej czujesz? Czy próbowałeś odgonić swoje myśli od niej, a jeśli, to w jaki sposób? Czy próbowałeś iść do psychologa? Co czujesz, gdy ją widzisz?

Gość gość
Temat smieszny dla pustostanow. A mnie wlasnie rozbawila wizja ...czy podczas luchania, ta jak to w pierdlu normalnie, jak ci bedzie leb odskakiwal bedziesz mogl sie skupic w tym czasie na dreczeniu innych??? Sama mysl o twojej wykrzywionej mordzie ze lzami w oczach i rozjezdzanym ustniku poczynila ulge w cierpieniu. Jak to jest ze jednemu czyjas radocha przynosi bol a drugiemu bol prznosi radosc i spokoj?... A gdziez sie podzial twoj spokoj? Wscieklizna tylko z powodu braku kontaktu z kobieta.. Co takiego brakuje tej twojej knorowej ze przez tyle lat sie ponizasz przed haha babcia starsza pania tumanie. Jezdzi rydwanem czy z ciebie figolas czyt. Amant kuternoga??? I co teraz mnie usypiasz jak sie zaczelam rozkrecac....jutro dokoncze

Gość gość
Temat smieszny dla pustostanow. A mnie wlasnie rozbawila wizja ...czy podczas luchania, ta jak to w pierdlu normalnie, jak ci bedzie leb odskakiwal bedziesz mogl sie skupic w tym czasie na dreczeniu innych??? Sama mysl o twojej wykrzywionej mordzie ze lzami w oczach i rozjezdzanym ustniku poczynila ulge w cierpieniu. Jak to jest ze jednemu czyjas radocha przynosi bol a drugiemu bol prznosi radosc i spokoj?... A gdziez sie podzial twoj spokoj? Wscieklizna tylko z powodu braku kontaktu z kobieta.. Co takiego brakuje tej twojej knorowej ze przez tyle lat sie ponizasz przed haha babcia starsza pania tumanie. Jezdzi rydwanem czy z ciebie figolas czyt. Amant kuternoga??? I co teraz mnie usypiasz jak sie zaczelam rozkrecac....jutro dokoncze