Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lfe2fj2oj

po studiach w polsce i tak pracuje jako sprzataczka

Polecane posty

Gość lfe2fj2oj

tylko dlatego ze mam grupe inwalidzka inaczej nawet tej pracy bym nie dostala a dostaje 800 zl mc za granica ile bym dostala za sprzatanie?mam 24 lata

Gość wredniucha101
moja przyjaciółka siedem lat temu założyła firmę sprzątającą - pracujące u niej dziewczyny dostają 7,5 - 8 f/h

Gość lfe2fj2oj
a nie wiesz czy grupa inwalidzka jest jakos honorowana za granica?

Gość wredniucha101
wszystkie jej sprzątaczki są "samozatrudnione" wiec nie dotyczą ich żadne ulgi - jak jest na etatach? - nie wiem

Gość hsjsbsjhsjs
Pierwszy twój problem to skonczenie studiów w Polsce. Jaki kierunek? Ma jakieś znaczenie za granicą? Pozatym nie wymiguj się grupą inwalidzką, bo sprzątać możesz a do lzejszej pracy się nie nadajesz?

Gość ghjgujtyuiyi
czyli jestes sprawna fizycznie skoro sprzatasz. wiec sainsburys morrisons przyjmuja ludzi z grupami inwalidzkimi!!!!!!!!! jak byc chciala to byc praxce znalazla !

Gość do lfe2fj2oj
No i co zz tego, ze zagranicą np.w Anglii zarobisz 6.19-7 funtów brutto na godzinę, skoro tam koszty życia tez są inne niż w Polsce, a te 900-1000 funtów na zbyt wiele Ci nie starczy...

Gość lukrecyjna panna
Nie bardzo rozumiem dlaczego z grupa inwalidzka pracujesz jakos sprzataczka, a nie mozesz pracowac umyslowo? Nie wiem co ma tutaj grupa inwalidzka do rzeczy. Nie wiem jakie studia ukonczylas, ale jednak radzialabym ci poszukac lepszej pracy. Jesli nie potrafisz w Polsce po studiach znalezc niczego lepszego niz sprzataczka, to na twoim miejscu za granice nawet bym sie nie wybierala.

Gość bo moze ona jest
sprawna fizycznie, ale niesprawna umyslowo?.....