Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daylettka

przejscie z yaz na daylette

Polecane posty

Gość daylettka

Podobno sklad mają ten sam. Moge wziac 4 tabsy placebo yazu i zaczac brac daylette tak jakbym nie zmieniala tabletek? Tak powiedziala mi gin,ale wole sie upewnic

Gość daylettka
up

Gość daylettka
up

Gość uyuyuyuyyyy
Po pierwsze, naprawdę ufasz bardziej anonimowym radom na forum niż lekarzowi? Po drugie, dlaczego nie zajrzysz do ulotki? Gdybyś to zrobiła, wiedziałabyś, że te tabletki mają dokładnie taki sam skład. Na pewno, nie podobno.

Gość daylette
'No czyms MUSZA sie roznic skoro sa o 20zł tańsze

Gość uyuyuyuyyyy
Boszzz... Słyszałaś kiedyś o lekach generycznych? Jeśli nie, to doczytaj http://pl.wikipedia.org/wiki/Lek_generyczny Btw. Skoro masz takie wątpliwości, to dlaczego nie pytasz u lekarza, który Ci ten lek zapisuje??? A jeśli nadal nie jesteś przekonana, wykup po prostu w aptece yaz - to są zamienniki, więc bez problemu ci sprzedadzą.

Vibin mini sa jeszcze tańsze, właśnie zmieniłam yaz na nie, skład ten sam, ale nie ma tu 24+4, tylko 21+7 placebo, żadnych działań niepożądanych nie zauważyłam, nie zbiera mi się woda i nie tyję, a oszczędzam sporo. Pytałaś skąd różnica w cenie, odpowiedź jest prosta ;) producent ;) VIBIN jest polski, produkuje go polharma.

biorę od niedawna, ale nie mini tylko ten zwykły Vibin, cena podobna ;) I dopiero po tym jak napisałaś zwróciłam uwagę ze to polski producent, nie ma to jak wspierać polski koncern farmaceutyczny a jeszcze na tym oszczędzać i to sporo licząc w skali roku ;)

Anka, dokładnie, miesięcznie to oszczędność około 20 zł, rocznie 240 zł, moim zdaniem to sporo, zawsze to na nowe buty czy ciuchy będzie ;) skoro skłąd i działanie sa takie same, to nie widzę potrzeby, żeby przepłacać