Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juulieeet

Chciałabym być niższa, da sie cos zrobić??

Polecane posty

Mam 15 lat, 172cm wzrostu i juz raczej nie rosne :d problem w tym ze wiekszosc starszych ode mnie chłopaków jest zwyczajnie ode mnie nizsza lub mojego wzrostu ;d Mam bardzo proporcjonalna figure, która lubie ale jak podchodzi chłopak do mnie o wiele nizszy czuje sie dziwnie. No i najwazniejszy problem. Jakies 4 miesiące temu na fb poznałam chłopaka, ktory mieszka blisko mnie. Przystojny, zabawny - z charakteru mój ideal. Ma 19 lat i ... 163cm wzrostu -,- Cudownie nam sie rozmawia przez tel, bardzo go lubie ale niestety, to nigdy nie bedzie miało szans, 10cm to bardzo duzo ;/ zaproponował spatkania ale ja odmówiłam, on nie wie o tym ze jestem taka wysoka :d mim to nadal codziennie gadamy. Troche mi przykro, bo wreszcie poczułam, ze spotkałam osobe, w której mogłabym sie zakochac.. ;/ doradzcie mi, co robic ;/

Gość dodam do tego tyle
glowe sobie utnij ;) a na powaznie, to glupie pytanie,nic nie mozesz zrobic niestety, albo zaakcpetujesz jego wzrost albo od razu powiedz NIE,zeby go nie krzywdzic.on juz raczej nie urosnie...rozumiem twoj problem ale uwierz mi nie ejstes z tych najwzyszych a chlopcow wysokich jest duzo i na pewno kiedys jakies przytsojniaka wysokiego znajdziesz...wiesz ile ja sie nameczylam zeby znalezc wysokiego?????a mam 180cm wzrostu.....to dopiero wyzwanie. jak spotykalam fajnego nizszego to od razu wiedzialam z enicz tego nie bedzie,bylo mi przykro ale nie umialam sie przekonac...twoj wybor!powodzenia;)

Gość dodam do tego tyle
pomysl co maja powiedziec te siatkarki itp.... moja mama zawsze mawaiala ze jak sie zakocham tak na serio to nie bede patrzec na wzrost...ale nie podzialalo..to byla dla mnie duza przeszkoda choc moze innym sie to wyda dziwne! moj mąz ma 184cm, jak mam obcas to jestem ciut wyzsza ale tym sie nie przejmuje,bo na codzien w obcasach nie chodze!

Gość dsfafafa
163 cm? To jakiś karakan, daj sobie z nim spokój :D

Gość marytskia
ej nie jesteś wysoka ale sredniego wzrostu taka najwyzsza poprzeczka mysle.ja mam kolezanki to 170 i wiecej .jedna ma nawet 184 jest piekna naturalna brunetka ma dłuugie zadbane wlosy i chłopaki na nia leca bardziej niz na takie skrzaty po 158 czy w okolicy

Gość anusinkaa
ja mam 159 cm i w holandi kiedy byłam w wakacje mówili na mnie mała czarna bo tam same blondyneczki po 172 i wiecej :)

Gość o zes ty
gosciu ma 163cm?mater ale ideal wybralas

Gość slodka ruda lisica 88
rany,po przeczytaniu posta doceniam uplywajacy czas i to ze niemam juz 15 lat:)

Gość upierdol sobie
nogi

Gość Kazia X
Załóż kiecę do kostek i ugnij kolana:D Pamiętaj tylko, żeby plecy trzymać proste i ręce wysoko, żeby łapek sobie nie podeptać:D

Gość anusinkaa
mozesz operacyjnie odciac kolana to obnizy cie to o mysle 8 cm. ale nie bedziesz mogla sie zgniac:))

Gość Ale masz problemy
Ja mam 172cm wzrostu a moja żona ma 184! Nie przeszkadza nam to wogóle... O kilka głupich centymetrów mamy się rozstać i zrezygnować ze wspólnego szczęścia? To trzeba byc naprawde głupim by o takie cos sie rozstawac jesli sie naprawde kocha

Gość gość
Ja mam 14 lat ( 2 gim) mam 181 wzrosu i jeszcze rosne to nie jest fajne, ale to samo zycie :-(

Gość Magdasad
niestety nie da się być niższym/niższą.. można jedynie urosnąć ;) Przykro mi to mówić, ale widać, że masz 15 lat.. Wzrost w związku absolutnie nie ma znaczenia i mówię to z doświadczenia ;) Sama mam 172 , mój tż. 165 , jesteśmy ze sobą 7 lat, od czasów gimnazjum(wtedy był ze 3 cm niższy tyle, że ja urosłam a on nie :p) i fakt, zdarzyło nam się pierwszy raz usłyszeć rok temu komentarz na ten temat, ale to olaliśmy.. Jest niski ale jest wspaniałym facetem, jeżeli ktoś Ci się podoba, to prędzej czy później przestajesz na to patrzeć... Jeśli ktoś jest miły, jest gentelmanem, to nie rozumiem w czym tkwi problem? Bo myślę, że jedynie w Twojej głowie.. Nie żyje się dla ludzi tylko dla siebie. A ONI ZAWSZE BĘDĄ GADAĆ, niezależnie od tego czy jesteś gruba czy chuda, wysoka czy niska, bogata czy biedna, czy masz wyższego chłopaka czy niższego. Ludziom całe życie będzie coś przeszkadzać, ale należy zadać sobie pytanie: CO CIE OBCHODZI CO MYŚLĄ LUDZIE? :D Ja uważam, że powinnaś spotkać się z nim i zobaczyć , czy to wartościowy chłopak, a jeśli tak to spróbować..

Gość Zuza

Ja mam 14 i 178cm  😣

Gość Ktoś hahaha
Dnia 28.03.2013 o 15:05, Gość dsfafafa napisał:

163 cm? To jakiś karakan, daj sobie z nim spokój :D

Ja mam tyle :")