Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdmi

CO SĄDZICIE O KIERUNKU TECHNIK FARMACEUTYCZNY? WARTO?

Polecane posty

Gość hdmi

co mozecie powiedziec o tym kierunku? zastanawiam sie czy moge miec szanse go ukonczyc poniewaz raczej mam umysl humanistyczny.

Gość ja............................
szanse masz zawsze, jeśli się będziesz uczyć. Mam koleżankę, która poszła na technika farmacji, a w gimnazjum miała same 2 (w tym z chem i bio) i z tego co wiem, to już drugi rok się uczy i jeszcze jej nie wywalili, a jest naprawdę TĘPA. Tyle tylko, że po tym kierunku możesz tylko pracować u kogoś, własnej apteki nie możesz mieć..

ja skonczylam i teraz jestem bez pracy. za duzo techników jest a nie ma na nich zapotrzebowania. rynek przesycony

Gość kura w której żyję
uczenie się książki telefonicznej na pamięć, by zostać sprzedawcą, hm..niech pomyślę..

Gość hdmi
wiesz po prostu boje sie ze zaplace za kilka miesiecy( bo to płatny kierunek bedzie) i zatne sie na jakims przedmiocie przez ktory nie dam rade przejsc, ale z drugiej strony moglabym isc na korki wtedy jakies. ryzykowne to bedzie. a z chemii byłam taka średnia.. chociaz w sumie to było juz kilka lat minelo więc teraz moze byc ciut gorzej. a i wiem ze apteki nie moglabym otworzyc ale nawet bym nie chciala

Gość hdmi
AgataT86, napisz jakie przedmioty miałas mniej wiecej i na jakim poziomie jest tam chemia?