Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurrrrrrrrrrrrr

Odtrącam faceta bo jestem stara a sie czerwienię!

Polecane posty

Gość kurrrrrrrrrrrrr

:-O on jest taki kochany i towarzyski, lubio spotykac się z przyjaciółmi i jest bardzo rodzinny, a ja natomiast od lat żyję zaszyta w swoich 4 ścianach i unikam ludzi, bo czasem się czerwienię, jak np. jest gorąco albo jak sie zdenerwuję, a czasem nawet ot tak w czasie rozmowy :-O nienawidze tego, bo zmarnowało mi młodosć i życie. Ten przyjaciel zasługuje na normalną kobietę, bo ja całe zycie robię uniki i nie wyobrażam sobie wizyty u jego rodziców czy rodziny, znajomych itp :-O :-O :-( mam 30 lat i wcale nie jestem niesmiała :-O

Gość rada moja taka.
proponuję isc do psychiatry i psychologa. To nie ejst normalne, wydaje mi sie ze masz nerwicę. dostaniesz tabletki i się wyluzujesz, po co marnowac zycie? tym batrdziej ze mloda juz i tak nie ejstes

Gość kurrrrrrrrrrrrr
tabletki nic nie dadzą, bo to rozwiązanie na chwilkę tylko, a nie zamierzam brac tabletek całe życie

powiedz mu ze plynie w tobie indianska krew i bardzo chcialabys zobaczyc jego tomahawk :)

Gość kurrrrrrrrrrrrr
miło, ze Cię to bawi :-O

Gość Patka90
Też tak miałam , długo... samo przeszło... też probowałam różnych rzeczy. Brakuje Ci pewności siebie mimo że nie jesteś nie śmiała. Czasem jeszcze mi się to zdarzy ale rzadko... a też przez to zamykałam się w 4 ścianach i przez to nie układało mi się z facetami. Głowa do góry! to wszytsko tkwi w twojej psychice!

udam, ze tego nie przeczytalem ---need a hug? :) dobry tomahawk przerznie tipi i bez otwierania, so relax and be redy...yyy ready :)

Gość hahahah kolejny
kup sobie dobry korektor i fluid,

Gość kurrrrrrrrrrrrr
już chyba wszystko próbowałam i tak na co dzień chodze jak w masce, zeby jako tako funkcjonować :-( mozesz polecić coś konkretnego? ja mam suchą skórę i nie mogę za dużo nakładać bo ciągle się łuszczy i ściąga

Gość Patka90
Zostaw jakieś fluidy, podkłady itd. Nakładziesz na buźke tego syfu, nie szkoda Ci cery? żeby to nie było widoczne musisz zrobić maske na twarzy.. Zacznij od siebie, tak byś mogła nad tym panować. Są odpowiednie ćwieczenia przed lustrem. Lub wychodz do ludzi pierwsza. Np. w towarzystwie zabieraj często głos tak by każdy skupiał sie na Tobie, na początku bedzie ciężko ale potem poczujesz większą pewność siebie.

a jak reagujesz na zmiane temperatur? bo jeżeli też się czerwienisz, to masz problem z naczynkami, znam jeden dobry specyfik, krem z PHA (12 lub 15%) pomoże

moze naczynka Ci pekaja? albo taka Twoja uroda? Fluid jest dobrym sposobem, zeby to zniwelować. Od siebie polecam vichy dermablend, drogi ale kryje wszystko idealnie.

odtrącasz faceta nie dlatego , że jesteś stara i się czerwienisz ale dlatego, że jesteś stara i głupia :P może nie jesteś taką mistrzynią uników i wreszcie znalazł się taki który trafił taki gwałtowny rumieniec wielu facetów kręci więc już nie szukaj wymówek :-D

Gość kurrrrrrrrrrrrr
tak, ta moja cera od początku czerwieniła się na zmianę warunków atmosferycznych, w ciepłaych pomieszczeniach, przy piciu alkoholu czy jedzeniu pikantnych potraw, ale z czasem do tego doszło też psychiczne obciążenie. Wstydziłam się, ze się czerwieniłam się, więc potem już czerwieniłam się, bo się wstydziłam! takie błędne koło! A facetów już miałam 2 po parę lat, ale to były dziwne związki pełne moich uników, zadnych wizyt u rodziców, dziadków, żadnych imprez :-O

Gość kurrrrrrrrrrrrr
up

Gość smutas . . .
smutne