Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaraka photography

darmowy plener ślubny we Wrocławiu lub okolicach

Polecane posty

hej, jestem fotografem (fotografką :) ) ciążową, dziecięca i portretową- chciałabym jednak spróbować swoich sił także w fotografii ślubnej. Nie mam jednak zamiaru narażać Państwa Młodych na eksperymenty za duże pieniądze, więc proponuję DARMOWĄ ślubną sesję PLENEROWĄ. Sesja odbędzie się w inny dzień niż ślub- chciałabym, żebyśmy mieli wystarczającą ilość czasu i nie robili zdjęć w wielkim pośpiechu i stresie, że goście już czekają. Moje portfolio znajduje się na: https://www.facebook.com/kakarakaphotography oraz www.kakaraka.pl (tutaj portfolio nie jest jeszcze zaktualizowane).

Warunki wzięcia udziału w darmowej sesji plenerowej: - wybiorę 2 pary, którym wykonam sesje - sesja musi zostać wykonana do końca czerwca 2013 r. na terenie Wrocławia lub okolic- ewentualnie gdzieś dalej, gdzie tylko macie ochotę- ale wtedy Wy zapewniacie mi transport- możemy jechać nawet nad morze lub lecieć na dzień do Paryża tanią linią :P Termin sesji ustalimy wspólnie. - musicie wyrazić zgodę na publikację zdjęć z sesji w moim portfolio na www Chętnych proszę o przesłanie maila ze zdjęciem pary na adres: biuro@kakaraka.pl temat maila: "SESJA PLENEROWA" Na wszelkie pytania chętnie odpowiem tutaj, mailowo lub telefonicznie (nr tel. podany na mojej www lub fan page'u na Facebooku) ZAPRASZAM :)

chciałabym wykonać sesje nieco niekonwencjonalne, czyli nie tylko uśmiechnięta para całująca się w zielonym parku, ale także w kilku upatrzonych, industrialnych miejscach, w piaskowni, w szalonym, wesołym, pozytywnym, kolorowym i niebanalnym klimacie. Jestem pewna, że nikt nie wyjdzie ode mnie niezadowolony :) ZAPRASZAM :)