Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie:

Jakich firm kupujecie pieluchy, chustki, ubrania dla dzieci, kosmetyki...?

Polecane posty

Gość Pytanie:

Jakich firm i gdzie kupujecie: 1. pieluchy 2. chustki 3. ubrania 4. kosmetyki 5. mleko

Gość allegrowiczka 08910891
1.Pieluchy pampers-mam dojście z niemiec do tanich 2.huggiestakie kremowe op. -jedyne nie wysuszają skóry 3.Kupuje w ciucholandzie nexta h&m disney i gap, czasem zajrze do reserved ale szybko sie niszcza, w cocodrillo kupuje kombinezon z wyprzedazy zwykle, czasem w h&m. 4.hipp i takie z lAwendą johnson baby. 5.bebiko-przeszam na ni w 4 miesiącu i posmakowalo i z brzuchem wszystko ok to po co przeplcac.

Odp: 1. Lubimy Rossmannowskie Babydream, ale mamy wielki zapas Pampersów (gifty) 2. Pampers, ale tylko na wyjście, w domu nie używam chusteczek 3.Lubię h&m i c&a, ale ogólnie to mam po ludziach, bo maluch i tak rośnie jak burza... 4. Jako pierwsze kosmetyki używałam Pharmacerisa, a teraz Babydream i Nivea 5. ooo, najlepszej formy z możliwych czyli moje osobiste ;)

Gość dorisssssssssssssssss
1. Pampers-zawsze tanie są w realu,i nie uczulają mojego syna. 2.Również papers-ale używamy ich sporadycznie 3.zależy,czasem z lumpeksu czasem w realu jakieś kupimy,zalezy 4, do mycia oiliatum,szampon-linomag,do buzi i ciała maści specjalnie robione (alergik) 5. melko nutramigen

1. pampers ,bambino 2. chustki dada, pampers co akurat jest w sklepie 3. smyk, c@a, zara różne na allegro 4. kosmetyki hipp i nivea mam tez oliatum ale przereklamowane 5. bebilon

Gość AUTORKO JESTES LENIWA
1. pieluchy - pampersy na noc i na spacer, w domu dada bo i tak zmieniam co 2 godziny, choc ostatnio zabraklo mi pampersów i na noc załozyłam dade i nic nie przemokło i zadnego odparzenia 2. chustki- rózne nawet takie tanie z lidla bo mi ida jak woda ( z pupcia nic sie nie dzieje) , ale czesto uzywam płatków do pupy plus woda 3. ubrania- głownie w smyku bo mam pod nosem a ze mieszkam na zadupiu to sie na miato nie ruszam póki co, duzo ciuszków dosaje tez od rodziny i kupuje na allegro 4. kosmetyki - na poczatku pharmaceris baby ( super ale drogie) po kilku miesiącach mleczko i płyn z hippa takie w rózowej butelce - super i o wiele tańsze 5. mleko- przez 10 miesiecy moje własne, teraz powoli przechodze na mm póki co bebilon ale mała chyba ma uczulenie :(

Gość jak zrobic domek dla lalek
1. Najpierw pampers gdy coreczka skonczyla 6 miesiecy happy 2. tylko dada bo moim zdaniem jak na tak niska cene sa rewelacyjne- nasaczone. 3. różnie :) Na ogol kupuje to co mi wpadnie w oko najbardziej roznych firm. Jednak najbardziej lubimy next i c&a 4. emolium 5. Bebilon

Gość u mnie sa dzis frytki, szpinak
1. ostatnio bambino (hygieniki), kupuje w tesco 2. zgrzewki kindii (cleanica) z tesco 3. czesto jezdze w delegacje do uk i jak trafie jakies promocje to przywoze cale walizy tanich ubran george z asdy itp., czasami dokupuje cos z f&f w polskim tesco. jak dzieci wyrastaja przekazuje je dalej rodzinie, ktora nie ma dostepu do tanich sklepow i hipermarketow 4. rozne. w tej chwili mam puder simple baby przywieziony z uk, duzy plyn babelkowy 2w1 johnsona w pomaranczowej butelce kupiony w rossmannie, oliwke tesco baby z polskiego tesco uzywana juz teraz sporadycznie 5. babydream z rossmanna. kupuje go absurdalne ilosci dla siebie i dla dzieci kuzynki ze wsi, gdzie nie ma tych drogerii, bo to mleko jest faktycznie super a cena jeszcze bardziej

Gość ooooo jestem jaka jestem
1. pampers active baby tesco/real/kaufland zależy gdzie promocja jest. 2. pampers sensitive 3. używane na allegro albo w marketach 4. emolium szampon i emulsje w aptece, Nivea baby rosmman 5. Hipp w rossmanie albo w marketach jak są promocje

Gość 1.2.3.4.5.6.7.8..
1. Pampers. 2. Dada z Biedronki. 3.Lumpeks, Pepco, Textil Market. 4. Bambi/Bambino. 5.Bebiko.

Gość Bądź sobą
1 Pampers 2 huggies 3 Disney z tesco pepco itp oraz używane adidasa nike puma itp 4 Różne 5 wcześniej nan pro ha ale była skaza i bebilon pepti do tego dodajemy bebilon nutriton

Gość tewwetetw
pieluchy-pampers,dada,babydream chusteczki-papmers,dada,wickies kosmetyki-babydream rossman mleko-babydream rossman kaszki-babydream rossman ciuszki szmateks

Gość olamary
1.pampers 2.pampers zielone 3.różnie, ale głównie: h&m, zara, smyk, next, reserved 4.nivea 5.bebilon

Gość ajatak:)
1.tylko pampers 2.różne 3.mariqita 5 10 15 h&m reserwed cocrodillo ale wszystko od bogatego kuzyna po jego synku :) 4.różne 5.najpierw moje,potem bebiko teraz od krowy:)

Gość mama dwóch dziewczynek
1.głównie pampers 2.różnie 3.h&m, wójcik - stacjonarnie, przez internet next, disney i jeszcze kilka zagranicznych marek od zaufanych sprzedawców 4.prawie nie używamy... to co mamy to z apteki głównie 5.pierś do 16 m-ca, później krowie

Gość mama dwójki dzieciaków
1.pieluchy - Dada, kiedyś Pampers, huggies, Happy.... obecnie dada super 2. chusteczek nie używam na stałe, ale lubię różne, najbardziej Nivea 3. ubrania - mam ojca w Stanach. Maluchy dostają od dziadka mnóstwo ubrań - Carter's, Old Navy, Jumping Beans, Sonoma, Disney. Mały jest już starszy, więc wiadomo jeansy Lee, Wrangler, Levis, U.S. Polo Assn., różnie, czasem Next, Mothercare. A swoją drogą kiedyś bardzo lubiłam polską markę Pinokio. A teraz zależy co, ale wiele rzeczy jest takich o... 4. mleko - używałam różnychs-starszy akceptował Hipp i Bebilon. Młodsza Enfamil. 5. Środki do mycia, miałam różne - Nivea, Emolium, Oilatum, Klorane, SVR, Mustella, Mediderm.

Gość mama dwójki dzieciaków
I dla Starszaka, kiedyś ze skazą i nadal alergika znalazłam niedrogi środek do mycia Soraya w Rossmanie w litrowych butlach z pompką, też fajne:)

Gość majowa_mama
ja dodam tylko ze nie uzywam kosmetków babydream z rossamana bo jakis czas temu ( wcale nie tak dawno, moze z 4 miesiace temu) czytałam informacje ze płyn dla dzieci zawierał jakis trujacy składnik i ostrzegali aby go nie uzywac. od tamtej pory z babydream kupuje tylko wkładki laktacyjne bo najtansze.

Gość TomaszTatko
dużo by opowiadać, co chwile jakieś nowości etc, niestety mój syn jest alergikiem i ma bardzo wrażliwa skore, jednyne co w ciągu tych wspanialych 3 lat od kiedy przysedł na świat, co sie nie zmieniło to nasz proszek i sudocrem, reszta produktów co miesiac inna...czy też Wasze dzieci tak często dostają uczuleń na rożne produkty?

Gość leniwa krowa
1. Pamers 2. Kindii clinic, niebieskie. Idzie tego dużo. Na początku używałam pampersów, ale dzidziuch nie ma na nic uczulenia więc przeszłam na kindii. 3. Polscy producenci, ze zwykłego sklepu dla dzieci, 51015. Czasem jak dostaniemy w prezencie to inne po wypraniu. 4. Oilatum lub penaten, oba do całego ciała i włosów. Penaten tańszy, oilatum bardzo delikatny. 5. Bebilon, niestety nie cyc

Gość leniwa krowa
literówki robię z lenistwa, oczywiście

Gość mogłaś moją być ;-)
1. pieluchy - do tej pory Pampers, od niedawna Dada lub Nappies (kauflandowskie- polecam! :P) 2. chustki - chusteczki mamy hurtowo za darmo od kolegi który pracuje w fabryce gdzie produkują je dla firmy babydream i hipp. Przywozi je nam kartonami, więc używam, nie mniej jednak nie jestem do końca z nich zadowolona, wcześniej używaliśmy Pampers Sensitive i były super. 3. ubrania - Dużo mam po córce przyjaciółki, markowe perełki łapię na aukcjach na allegro, lubię też kupować w Pepco. 4. kosmetyki - do kąpieli żel do mycia ciała, szampon i mleczko nawilżające z Johnson's baby z serii fioletowej bedtime. Krem do buzi na każdą pogodę Nivea, emulsja ochronna na słońce z Ziaji. Krem na odparzenia Sudocrem (choć bardziej zadowolona jestem z Linomagu z zielonym paskiem). 5. mleko - Bebiko 2 (dopiero od niecałego miesiąca, wcześniej cycuś :D)

Gość tasia600
1.pampers 2.pampers 3.Vertbaudet,Next,Cocodrillo 4.Johnsons&baby 5.moje wlasne