Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie:

Jakie macie spacerówki dla większych dzieci, które już zaczynają chodzić?

Polecane posty

Gość Pytanie:

Jakie macie spacerówki dla smyków, które już dobrze siedzią i zaczynają już nawet samodzielnie chodzić? Nadal te z dużych wózków, czy kupujecie mniejsze lżejsze?

Gość u mnie sa dzis frytki, szpinak
ja uzywam zawsze do konca takiej z duzego wozka. w tej chwili duzego jedo przerobionego z bujanego wozka glebokiego na wersje specerowa. mam tez lekka mala spacerowke, ale slabo sie sprawdza w porownaniu z tym jedo i pomimo jego wielkosci duzo lepiej sie go prowadzi i dziecku wygodniej niz w malej parasolce. ten maly uzywam tylko kilka razy do roku, czyli baaardzo sporadycznie.

Gość fhnsfhjfsnxnbncbngdc
Mój synek odkąd chodzi nie używa w ogóle spacerówki. Zawsze biorę go na nogach gdziekolwiek. Teraz ma 3,5 roku i tylko nóżki. Drugi synek w swoim x-move będzie jeździł tak długo jak bedzie chciał, ale jeśli b edzie wolał chodzić- to będzie chodził. Jednak na wyjazdy wózek brać zawsze bedę.

Gość 1.2.3.4.5.6.7.8..
Normalnie mialam wozek 2w1, najpierw w gondoli, potem w spacerowce dziecko wozilam. Jak mialo poltora roku to kupilam wozek-parasolke z daszkiemm i rozkladanym oparciem-na jakies wyjazdy czy dallsze trasy spacerkiem.

Gość Dokładnie , te same informacje
Ja do spacerówki przesadziłam córkę jak skończyła 5 miesiecy (już dobrze siedziała) a było wtedy lato, natomiast dopiero jak skończyła 18 miesiecy to kupilismy z mężem spacerówkę - parasolkę i wykorzystujemy ją obecnie sporadycznie w cieplejsze dni jak jedziemy w dłuższą trasę (córka ma teraz 2 latka) ale w bardzo mroźne i zaśnieżone dni jakie były woziliśmy ją spacerówką która jest lepiej dostosowana na chłód i zimno , pojemniejsza i ma większe , pompowane koła. Moje dziecko zaczęło stawiać pierwsze kroki jak skończyło 13,5 miesiąca ale nie to podyktowało w czym będzie jeździć. Jak przyjdzie wiosna to wybierz lekką spacerówkę parasolkę ale zwróć uwagę na to by miała wygodne siedzisko, regulowany podnóżek i pasy z miękkimi ochraniaczami bo taki maluch będzie jednak cały czas zapięty.

Gość dla 2latki używam
liry infinity i bardzo polecam bo ma duże siedzisko i jest wygodna dla dziecka, a dla rodzica jeszcze bardziej. Dzięki temu ze się składa do niewielkich rozmiarów mieści się bez problemu do każdego bagażnika, jest zwinna i lekka.

Gość u mnie sa dzis frytki, szpinak
jak bylam jakis czas temu w delegacji w uk kupilam w argosie spacerowke koochi. niby dobra marka (producent ten sam co costatto), ale powiem wam ze na nasze tereny i chodniki to nic specjalnego. z wlasnego doswiadczenia powtorze, ze nie ma to jak duzy dobrze amortyzowany jedo. dobrze sie pcha nawet jedna reka jak za druga prowadze idace obok dziecko.

Gość kuzynka ma właśnie
koochi i sobie ją bardzo chwali. Fakt, ze jej 2 latka jest bardzo drobniutka i lekka, ale wózek się wydaje całkiem fajny i niedrogo można go kupić.

Ja również kupiłam 2 miesiące temu lekką parasolkę Mamas& papas Tour. Póki co sprawuje się całkiem nieźle, jednak na suchą nawierzchnię a nie na taką aurę jak teraz... córcia ma 15 miesięcy i siedzi sobie wygodnie, zadowolona, więc polecam!

Gość esmet
Espiro metro ,lekki zwrotny i wygodny polecam