Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgdhgfhdsbvhfd

Ile razy

Polecane posty

Gość hgdhgfhdsbvhfd

Jak czesto sie kochacie ze swoim narzeczonym, mezem ??bo ja mieszkam z narzeczonym i kochamy sie raz w tyg. czy to normalne ze tak rzadko??kiedys bywalo i co dziennie ;/

Gość lupin
z upływem czasu przeważnie jest coraz rzadziej potem to doskwiera i ktos idzie na bok... smutna prawda.... a początki zawsze są fajne bo to nowe ciałko...

Gość hgdhgfhdsbvhfd
Eh wiec co robic?? zminic faceta ??

Gość lupin
BeBols... ha ha spoko faszysta w okopie :D

Gość lupin
wiesz można zmieniać faceta... ale odpowiedz sobie na pytanie czy zależy Ci na tym facecie czy aby na sexie z facetami ? Nikt nawet Ty nie jest doskonały

Gość hgdhgfhdsbvhfd
Zależy na facecie ale i na sexie tez a miedzy nami nie ma szalonej zabawy w łóżku a bardzo bym chciala tego :(

Gość Sylvester Scalony
to kup trochę gadżetów w s. szopie, jakieś ciuszki, smarowidła, kajdanki, i rozrusza sie.

Gość zołzaaaaaa
Można mówi wiele na temat związków, ale gdy podupada życie seksualne, to i z czasem związek.... bo brak seksu prowadzi do skoków w bok, a nikt świadomie dzielił się nie będzie :)

Gość diamentowa_owa
z mężem kochamy sie mniej wiecej 4 razy w tygodniu :) ale sa momenty ze robimy to codziennie przez np 2 tygodnie

Kurde dziewczyny mam ten sam problem, tzn boje się jego pojawienia.. Obecnie moje życie seksualne jest super, ale boję się że jak razem zamieszkamy to jakoś troszkę z czasem podupadnie, a nie chciałabym tego ... Myślicie, że nie we wszystkich związkach tak po czasie bywa? hgdhgfhdsbvhfd - co do Ciebie, to jak ktoś wcześniej już pisał - może warto odwiedzić shop i zaskoczyć pewnego wieczoru swojego partnera. Proponuje na sam początek dobry lubrykant i stymulacje całego ciała zarówno twojego jak i partnera - czyli dłuugą grę wstępną - mój facet to uwielbia!!

Gość hgdhgfhdsbvhfd
No moze macie i racje aby przejac nad tym inicjatywe ale jakos mi tak dziwnie bo wydaje mi sie ze to facet powinien no ale skoro tak to musze zaczac dzialac;)

Gość hgdhgfhdsbvhfd
idę zatem uwiesić się na klamce