Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę zagubiona i nieśmiała

Mam już dość!

Polecane posty

samotności. Chcę się wreszcie zakochać!

Gość Rtelus
miłość potrafi bardzo boleć, jesteś tego pewna ze chcesz się zakochać ?

To jest mój pierwszy temat. Mylisz mnie z kimś.

Tak. Nawet jeżeli będzie bolało. Sama nie wierzę w to co mówię, ale tak. CHCĘ SIĘ ZAKOCHAĆ Z WZAJEMNOŚCIĄ.

Gość thfghhgfg
Tak jak ogień może poparzyć, a jednak daje ciepło.

Coraz częściej nachodzą mnie takie myśli dlaczego wszyscy w okół mnie już kogoś mają, a ja jeszcze nie. 'Co ze mną jest nie tak?'

Gość Rtelus
Pewnie wszytsko zTobą ok. Chyba wszyscy wokół kogoś nie są sparwoani ;) Mówi się że wiekszość raczej nie ma pary

Ok, mam dziwne wrażenie, że to wygląda tak... Kobieta mówi o jak mi źle, jestem sama nikt mnie nie chce. Gdy pojawia się jakiś zainteresowany chłopak, ona wcześniej czy później odtrąca go, bo brzydki, bo nieporadny, bo bez samochodu (i tu możecie dopisać inne powody) i ta dziewczyna dalej tęskni za wielką romantyczną miłością Ale potem pojawia się kolejny z jakimiś wadami i on też odpada I dziewczyna znów biadoli

Gość Rtelus
Coś w tym jest co mówisz. "O jaka ja samotna" Czytaj nie ma chłopaka który by mi się bardzo podobał i mnie chciał a nie ma nikogo

do W sumie Romantyk - to masz mylne dziwne wrażenie. Co to znaczy nieporadny? Jak nie ma samochodu no to co? Autobusy tez są. Nie mam jakichś wymagań, ze musi mieć już własny samochód, tyle i tyle na koncie.

A chłopaki generalnie nie są głupi, jak dziewczyna mówi nie, to znaczy nie i idą dalej zdobywać świat No a gdy ta dziewczyna, która powiedziała "nie", zreflektuje się i zatęskni, jest już za późno Pomyślcie o tym olśniewające samotniczki

do trochę zagubiona i nieśmiała Ja tylko podaję takie przykłady, nie odnoszę ich konkretnie do Ciebie a nieporadny to taki, co nie ma pieniędzy na taksówkę, by się z Tobą spotykać, więc spotykacie się raz na miesiąc

Chyba nie nadaję się na te czasy skoro na każdym kroku słyszę lub widzę: "Pewnie ma wymagana jak..."

Gość Rtelus
zagubiona znajdziesz pewno kogoś. Ale pamiętaj choć miłość potrafi boleć.. to fakt faktem fajnie się choć raz w życiu zakochać :P ale koniecznie z wzajemnoscią

No kiedyś na pewno sobie kogoś znajdę...za jakieś 10 lat...z pewnością. Najgorsze jest to, że w najlepszych latach życia jestem sama.

Gość trewywyw
Takie laski siedzą w domu, nic nie robią, nie wychodzą, bo myślą, że facet sam do nich zapuka do drzwi. Trzeba sobie w taiej sytuacji przede wszystkim zadać pytanie: co robię, żeby nie być dalej samotną? Bo może nic?

No w sumie racja. Nie chodzę do klubów za często. A czy koniecznie trzeba tam chodzić aby kogoś znaleźć? Można w innym miejscu, ale na mnie mało który zwraca uwagę. Z koleżanką tez nie wyjdę bo ona jest już zajęta, a ja nie chcę być piątym kołem.

No cóż nie wiemy, skąd jest autorka topiku, więc nie będziemy umieli podpowiedzieć, gdzie mogłaby ona konkretnie w swoim mieście wyjść, umówić się z kimś czy spotkać kogoś. Nie musisz tego robić z tą zajętą koleżanką. Jak będzie trzeba, to i inna koleżanka by się znalazła. Więc poszukiwanie faceta możesz zacząć od...znalezienia koleżanki Ale tak jak mówię, nie wiemy, o jakim regionie Polski mówimy, więc teraz trudno cokolwiek poradzić

W sumie to dobry pomysł...najpierw znajdę koleżankę. Dzięki.

Gość mentalna_anoreksja
wierz mi, ze czasami lepiej po prostu odnalezc w swoim zyciu pasje a zwiazki.. hm.. bywaja bardziej destrukcyjne od "samotnosci" i nie, nie jestem stronnycza.