Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm dziwna jestem :p

Nie mam w ogole nic !!!!! zero fantazji !!

Polecane posty

pamietam ze kiedys mialam jakies fantazje erotyczne ale juz od kilku lat nic nie czuje sie glodna seksu, nie tesknie za seksem...co ze mna????

Czas wybrać się do ginekologa na badania, bo możesz mieć zaburzenia hormonalne, jeśli to nie pomoże to może warto skonsultować się z seksuologiem..

nie wiem od 8 mies przyjmuje tabsy anty i wydaje mi sie ze jakos wczesniej byla wieksza chemia zam ogladac tv rzucalam sie na faceta swojego a teraz wszytsko mi obojetne :/ przejde sie do gina ale wizyta dop za mies, jak nie hormony znaczy ze wypalilo sie cos w zwiazku

Bardzo wielu kobietom piguly anty zbijają libido do zera. (między innymi ja tak miałam). Powinnas powiedzuiec o tym ginowi żeby zamienił ci na inne.

no ide za miesiac do niego akurat skonczy mi sie ten blister, mam nadzieje ze nie trafie na inne ktore spowoduja inne skutki uboczne :/

Dawno już powinnaś udać się do ginekologa skoro tabletki obniżają Ci libido, jednak jest przecież tydzień w miesiącu w którym tabletki odstawiasz, wtedy też nie czujesz żadnego pociągu seksualnego ?

nie :/ jakos rzadko sie to zdarza nie wiem moze po prostu juz nie ma chemi jak kiedys miedzy nami, kiedy zwykle calowanie sie sprawialo ze mi sie lalo po nogach :p moze kwestia braku orgazmu dlatego nie czuje pociagu do seksu?! spr hormony a potem bede musiala kombinowac