Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stonka09

Jutro mam test na HIV! boję się

Polecane posty

Gość stonka09

Boję się trochę,ale lepiej znać najgorsza prawde i na siebie uważać i nie stanowić ryzyka niż świrować i się stresować. Cały dzień trzymałam się dzielnie,ale zaczynam pękać. Jeśli ktoś ma zamiar mnie obrażać to niech sobie daruje. Nie jestem puszcczalska, nie brałam narkotyków. Uzywalam prezerwatyw,poza seksem oralnym. Boję się,bo często mam ranki w buzi. To nie prowo,nie mam ochoty na jakies durne pomysly.

Gość fan klubu łaznia....
ile masz lat

Gość mama tomulka k.
mialam test na obecnosc hiv przy badaniach krwi w ciazy..te sie balam..to normalne uczucie, nawt jakbys byla swieta dziewica to lek by ci owarzyszyl.. zycze wyniku negatywnego oczywiscie.glowa do gory

Gość kamilllaaaa
na spokojnie co ma byc to bedzie

Gość femmmmmme
seks oralny??? a po co sie tak szmacisz?

Stonka, chcesz o tym popisać na mailu' gg? Wiem jak się teraz czujesz, bo sam miałem w życiu ryzykowną sytuację i mam dużą wiedzę na ten temat. Nie martw się na zapas, ja mało nie zrobiłem pod siebie i nie potrzebnie bo wyszeł minus :)

Zyczę Ci aby wynik okazał się negatywny:)

Gość mama tomulka k.
przemek uwazaj zeby twoja "zyczliwosc" sie na tobie nie odbija i zeby sie nie okazalo ze ty masz plus

Gość stonka09
przemek22 a ja,żebyś wkoncu zdechł w mękach i nie zaśmiecał forum.

Gość stonka09
rejes daj gg napisze do Cb,ok?:*

Gość mama tomulka k.
ja tez mialam kilka nr bez zabezpieczenia wiec sie balam..ale dzieki temu lekowi nauczylam sie ze juz tak nie zaryzykuje.

Gość stonka09
onanisto,, a teraz druga łapka:P

Gość stonka09
ja właśnie zawsze używałam gum, no ale ten oral. Boję się,ale nie jakoś przesadnie. Lepiej wiedzieć

Gość mama tomulka k.
naszczescie w dzisiejszych czasach z hivem mozna w miare normalnie zyc, pomimo tego zycze minusa wiadomo, a co cie sklonilo do badania?ja gdyby nie ciaza chyba bym sie nie odwazyla..

Nie jesteś puszczalska, ale ssiesz obcemu kutasa. No naprawdę, niewiniątko. Bardzo dobrze, szmaty powinny wyginąć. Mam nadzieję, że masz hiv, które szybko przerodzi się w aids i zdechniesz od przeziębienia.

Gość stonka09
czy gdzieś napisalam,że obcemu? A skąd pomysł,że to poza zwiazkiem? Ludzie, dlaczego jesteście tacy niemili i złośliwi? frustracja?

Gość stonka09
a ja mam ochote zacytować Lema, ale szkoda klawiatury. Z frustratami nie piszę. Odpowiadam tylko na posty ludzi cywilizowanych,ktorzy krytyke uzasadniaja czyms wiecej niz slowami "zdychaj k***o"

Gość mama tomulka k.
pancerna a co ci do tego komu ssie?pewnie sama nie raz obciagalas byle komu..i rzniesz cnotke.. nienawisc az z ciebie kipi;/zal

Gość stonka09
dzięki mama tomulka:* aż żal patrzeć ile w ludziach jest nieuzasadnionej agresji i nienawiści... słabych ludziach, bo w realnym życiu nie spotykam tylu popaprancow wiec sie pewnie wstydza,albo sa odgrodzeni od spoleczenstwa

Gość debili nie sieja
Jakie debile i frustraty sie tutaj wypowiadaja, az nie do wiary, debil na debilu tutaj siedzi. Każdy imbecyl i człowiek powinien zrobic test raz na jakis czas, jesli chodzimy do dentysty, ginekologa, przetaczana krew, tatuaze etc Ja mam 24 lata, od 3 lat w zwiazku i zrobilam, nie tylko test na hiv ale i inne badania, napietnowalo sie chorobe i debile maja uzywke na forum, marne kanalie, jest wiele gorszych chorob, nawet jak ktos jest rozwiazly to gówno wam do tego, i tak umrzecie miernoty a wasze genitalia zgnija, czereśniaki zasrane :-)

Gość debili nie sieja
stonko powodzenia i niczego sie nie boj

Gość debili nie sieja
wolę żyć chwilę niż wegetować całe życie i to nie tyczy się sexu, choć tu też uważam że należy użyć, jeśli tylko jest ochota, żyć na całego, jeden warunek to nie krzywdzić, kanalii nie da się skrzywdzić więc was nie mam na myśli, takich to jedynie utylizować :-))))))

Gość mama tomulka k.
stonka nie ma za co..nie rozumie jak mozna komus tak zle zyczyc?kiedys to sie obroci przeciwko nim.. dobranoc i powodzenia.

Gość TaktakPisz
Ja jestem dziewica i nie bałam sie testu na HIV, miałam robiony przy oddawaniu krwi. Nie wiem skąd ten pomysł że dziewice sie boją.

Gość stonka09
dzięki debili nie sieją:* idę spać,jutro tu zajrzę i napiszę. Dziękuję za wszystkie komentarze

Gość mama tomulka k.
a co myslisz ze hivem to mozna sie zarazic tylko przez sex? mozesz u dentysty, ginekologa w szpitalu..nawet na badaniu krwi jesli ktoras z tych osob czy instytucji nie zachowa nalezytej higieny i sterynosci.,dziewico!!! slyszalam nawet o przypadku kiedy chlopak zarazil sie podczas bojki od innego chlopaka gdy polala sie krew.