Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaZ88

Potrzebne kody z opakowań Kinder czekolady:)

Polecane posty

Gość mamaZ88

Jeśli jecie kinderki to możecie pomóc mojemu dziecku w konkursie:) Otóż głosuje się za pomocą kodów wydrukowanych wewnątrz promocyjnych opakowań Kinder Czekolady. Konkurencja jest spora ale dzięki Waszej pomocy może nam się udac:) Będziemy z córcią wdzięczne za każdy kod wpisany w tym wątku:)

Gość nie wiemmmmmmmmm
pomyśl tylko że każdy potem może ich użyć nie tylko ty a po drugie to mega mnie wkurwiaj..... takie osoby które proszą o pomoc w konkursach a potem jakimś cudem mają 1500 punktów a inni 100, nie i jeszcze raz nie

Gość kot__ paskowy
a nie jest tak, że kod mozna uzyc tylko raz i wcale nie znaczy ze ty bedziesz pierwsza jak ci ktos tu wpisze

Gość a co mozna wygrac
w tym konkursie? Zdjecie dziecka na papierze od czekolady? Czy jakis inny rodzaj ekshibicjonizmu? :O

Gość mamaZ88
Można wygrac jakieś gry planszowe i szansę zostania twarzą Kinder Czekolady. Co do mega ilości głosów to jesteśmy poza rankingiem,więc nie ma szans żebym była w czołówce, ja nie z tych osób, po prostu jak ktoś pomoże to fajnie a jak nie to trudno;) Poza tym to że znajdziemy się w pierwszej 25-tce nie oznacza, że moje dzecko będzie widniało na opakowaniu czekoladek, jedynie przedostanie się do etapu gdzie będzie już wybór jury i będą wybierac spośród wszystkich etapów konkursu czyli prawie 300 dzieci. Moje dziecko dobrze o tym wie ale skoro skusiła je reklama to postanowiłam spróbowac, w końcu przegrywac też trzeba się nauczyc a co;) A jeśli chciałby ktoś pomóc to proszę przesyłac kody na maila mamazuzi@vp.pl tak na wypadek gdyby ktoś inny je miał tu wykorzystac;) Dzięki:)

Gość ale co komu szkodzi wysłać
kod jeśli nie bierze udziały w konkursie? :o i tak opakowanie wyrzuci a kod autorce sie przyda. Ludzie naprawdę są wredni :o Bezdomnemu bułki nie dadzą tylko wyrzucą do kosza, żeby tylko ktoś nie miał czegoś za darmo :o Ja dzieci nie mam (w drodze dopiero) i nie jem kinder czekolady ale powodzenia autorko ;)

Gość mamaZ88
U nas jest tak, że to ja jem tą czekoladę, w większych ilościach niż moje dzieci hehe;) Ale jakbym miała sama sobie poradzic w konkursie musiałabym kupic jakieś 80 opakowań dlatego postanowiłam poprosic o pomoc Was, więc jeśli chcecie pomożecie a jeśli nie to też nic się nie stanie:)

Gość moim zdaniem piszesz w 90%
mnie wnerwia to, że zamiast wygrać jakieś fajne dziecko to wygrywa te którego rodzice więcej czekoladek kupia. Masakra jakaś.

Gość mamaZ88
Gdybym wiedziała że trzeba będzie miec aż tyle głosów to bym się w to nie pchała wcale ale jak już pisałam to że się dostanie do kolejnego etapu nie znaczy że wygrywa, wtedy już nie liczy się ilośc głosów, wyboru dokona jury:) Osoba która zechce pomóc może oczywiście osobiście zagłosowac na moje dziecko, link prześlę na maila:)

Gość mamaZ88
Podbijam:)

Gość mamaZ88
może dziś ktoś ma?:)

Gość ALDONA ORMAN
nie nie dam nie ma mowy jak masz dziecko fajne to i bez opakowań się na pudełko czekolady dostanie

Gość mamaZ88
Moje dziecko jest fajne;) ale nie dostanie się bo jury wybiera tylko z tych dzieci które są w pierwszej 25-ce :(

Gość equestria
Witam. Kolejna edycja konkursu. Jeśli ktoś posiada taki kod i jeszcze go nie wykorzystał i chciałby sprawić dziecku troszkę radości proszę o wysłanie na email equestria@o2.pl Wiem że mamy znikome szanse ale dziecko chce spróbować ... póki co zero głosów :(

Gość gość
Mam ale nie dam

Gość equestria
no trudno jeśli nie dasz- siłą Ci nie zabiorę. Jeszcze raz proszę o kody jeśli ktoś kupuje kinderki i nie potrzebuje kodu moja córka chętnie go wykorzysta i będzie miała kilka głosików- na pewno sprawi jej to wiele radości bo nie liczymy na wygraną- nie wiem skąd dzieciaki mają tyle głosów- chyba kupują kinderki w hurtowniach całymi rodzinami :D My mamy póki co 4 głosy :D

Gość gość
To se Kupcie i wysyłajcie! Ludzie jacy ludzie są pazerni!

Gość gość
A inne dzieci ile maja głosów?

Gość gość
Poczytaj o rakotwórczych substancjach w Kinder czekoladzie.

Gość equestria
wiadomo że kila opakowań kupiłam ale inne dzieciaki mają po 150 głosów więc szanse marne :D Zresztą już się w to nie bawimy bo nie mamy szans- nie wierzę że można zdobyć samodzielnie taką liczbę głosów! 150 czy więcej!....

Gość Zyuzanna
Dokładnie, obecnie największa ilość głosów to ok 170punktów. Podzielić przez dwa ....kurna ile trzeba kupić tych czekolad. Moja córka na 18głosów tylko. Może ktoś odda parę głosów na Zyuzanne lat 7 ??? Plissssssss nie dam rady kupić więcej.

Gość mama zawsze z tobą olka
ja mam jeden kod kto chce jestem Ola chodzę o klasy 4 w zasadzie to będę chodziła jestem dziesięciolatką