Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnaaahhhaa

SPUCHNIĘCIE po odstawieniu ANTY. POMÓŻCIE !!!

Polecane posty

Gość nnnnnaaahhhaa

Odstawiłam anty, dwa tygodnie temu miałam dostać pierwszą miesiączkę po odstawieniu która niestety się nie pojawiła. Dwa dni przed @ zaczęło boleć mnie podbrzusze i brzuch zrobił się taki bardziej odstający byłam pewna że okres się pojawi. Waga poszła w górę o jakiś kilogram, zawsze przed @ ważyłam trochę więcej ale zaraz po niej wszystko wracało do normy. Czuję się strasznie, taka spuchnięta jakieś nogi i tyłek grubsze do tego ten brzuch taki odstający i bardziej widoczny cellulit. Nie wiem co robić, żałuję że je odstawiłam. Chciałam zrobić sobie przerwę bo miałam nadzieję że jak odstawię to trochę schudnę a tu coś takiego ;/ Jakiś tydzień po odstawieniu bolało mnie podbrzusze czasem takie kłucia a czasem ból podobny do @ ale trochę słabszy. Zdarzyły się dwa dni że bolało bardziej. A i w dniu @ zamiast krwi zauważyłam trochę śluzu takiego beżowego, byłam pewna ze to okres się zaczyna, zamaist tego cały czas leci mi więcej białego śluzu.

Gość nnnnnaaahhhaa
nie wiem co robić, mam obsesje na punkcie wagi i wyglądu i nawet tak niski przyrost budzi we mnie lęki. A jak patrze do lustra to chce mi się płakać.. Chodzę przez to bardzo nerwowa. Co zrobić żeby ten brzuch się zmniejszył ? miałyście też tak po odstawieniu ? Początki było w porządku nawet przestałam mieć taką ochotę na słodycze a teraz..

Gość nnnnnaaahhhaa
???

Gość ale zakończyłaś opakowanie
i odstawiłaś? I nie dostałaś krwawienia z odstawienia? Czy odstwiłaś w połowie listka?

Gość nnnnnaaahhhaa
opakowanie skończyłam całe. ale po odstawieniu zamiast okresu pojawiło się trochę takiego blado różowego śluzu

Gość mama_Olka_24
Ja tam miałam. Brałam tabsy prawie 2,5 roku i jak odstawiłam to spuchłam. Woda się po prostu zatrzymała w organizmie. Poszłam do lekarza kazał przeczekać, a mnie szlag trafiał bo zawsze byłam szczupła a tutaj 7kg dodatkowych w 2tyg o cellulicie nie wspomne. Poszperałam w necie i znalazłam kilka fajnych rad, a mianowicie; ćwiczenia ale tak żebyś się wypociła 4 x w tyg, do tego balsam ujędrniający, peelingi z kawy i żelu co 2 dzień plus masaż rękawicą, picie szałwi, pokrzywy i yerba mate 2 x dziennie, kup jakis tańszy balsam p/cellulitowi przyprawę zmieloną imbir i cynamon (albo olejki) i zmieszaj to z balsamem powstanie taka brązowa papka dość grubo się tym posmaruj się na brzuchu, udach i pupie owiń folią spożywczą, na to stare dresy i pod koc i kołderkę :D mówie serio śmiesznie to brzmi ale pomaga , leżysz tak max 60 min i idziesz sie zmyć. W między czasie będzie czuć pieczenie itp o to chodzi.Ja łykałam venescin jeszcze na wzmocnie ścian żył bo są osłabione i przepuszczają po tabsach. Taką kuracje stosowałam niecały mc i wszystko zeszło. Bądź dobrej myśli i nie wracaj do takiej antykoncepcji;))

Gość nnnnnaaahhhaa
te 7 kg na pusie to w jakim czasie ? jadłaś więcej czy o co tu chodzi ?? jak ja mam tyle przytyć jeszcze przed latem to wole już do tabletek wrócić. nie zniosę tego, wyglądam naprawde strasznie.. ta waga sama zeszła czy jak ? i w jakim czasie udało się to zrzucić ? to tylko woda czy tłuszcz bo już wariuję

Gość procedury
odstąpić anty wrogowi a używać cieplarnianych przepowiedni

Gość procedury
wyższa temp usuwa jajeczka w niższej i plemniki sa zwawszewszewsze

Gość procedury
na to stare dresy i pod koc i kołderkę i jajeczka poszły spać

Gość a mnie to
dziąsła puchną kiedy krwawią i nie odłożyłem anty bo cały czas jestem anty na wszystko i wszystkich jestem anty

Gość a mnie to
a wiesz gdzie mam procedury?!

Gość a mnie to
w małym palcu

Gość mama_Olka_24
Zawsze ważyłam 55-56 kg, codziennie min 1h ćwiczeń (rower, skakanka) teraz przerwa na czas ciąży;) nie jadłam więcej w czasie brania tabsów ani po odstawieniu. Mój jadłospis wyglądał i wygląda między innymi tak: śniadanie bułka ciemna z masłem wędliną ew z serem pół papryki, zielona herbata, II śniadanie jogurt, jabłko Obiad: gotowany, pieczony kurczak, jakieś inne mięso, brokuły, ziemniaki, jakaś zupa bez śmietany z ciemnym ryżem albo makaronem Podwieczorek: kisiel, 3 pomarańcze albo jogurt, Kolacja około 18-19 bułka ciemna z jakimiś dodatkami i warzywami. W między czasie marchewka, jabłko, woda itp. Ja przytyłam w ciąży 2 tyg po odstawieniu tabsów i naprawdę jedyne co mi pomogło to w/w metody.

Gość mama_Olka_24
U mnie była to tylko woda, a zbędne kg udało mi się zrzucić w niecały mc. Polecam zrobienie badań hormonalnych bo od nich też dużo zależy. Zwykle jest tak że po odstawieniu woda powinna zejść sama do 2 mc,

Gość mama_Olka_24
Wyczytałam też żeby doprowadzić do uregulowania cykli miesiączkowych i poziomu hormonów trzeba jeść raz w tyg całe awokado. I to z czystym sumieniem też mogę polecić bo działą.

Gość nnnnnaaahhhaa
czekaj to odstawiłaś anty i odrazu zaszłaś w ciaze ? czy to wpadka była ?? po jakim czasie zaszłaś ? i okres po odstawieniu dostalas czy nie ?

Gość mama_Olka_24
Po ponad roku zaszłam w ciążę planowaną :)po odstawieniu miałam cykle 45-50 dniowe właśnie to awokado mi je wyregulowało.

Gość nnnnnaaahhhaa
aha, a jakieś bole podbrzusza po odstawieniu mialas ? i czy w dniu kiedy mialabys okres gdybys barala tablwrki bolalo cie podbrzusze ? czy cos w tym stylu

Gość mama_Olka_24
Dwie pierwsze miesiączki nie czułam wogóle jak dostałam. Później jak już mi się uregulowały to normalnie bolało i były może trochę bardziej obfite, ale żadnego plamienia po odstawieniu itp nie miałam.

Gość nnnnnaaahhhaa
aha, mnie jakis czas po odstawieniu zaczelo bolec podbrzusze takie jakby klucie potem bol podobny do okresowego ale slabszy, dwa dni mnie bardzo bolal.. potem dwa dni przed okresem znowu. dzisiaj znowu bvardzo mnie boli.. praktycznie caly czas to podbrzusze czuje odkad odstawilam tabletki.

Gość mama_Olka_24
Jajniki przygotowują się do owulacji to normalne.

Gość nnnnnaaahhhaa
powtorzylam test i jedna wyszla