Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinda z wyboru

Mój mąż wącha sobie penisa! Co robić?

Polecane posty

Gość pinda z wyboru

Pewnie zaraz mnie wysmiejecie itd. Uwaga to nie jest prowo. Chcę tylko wiedzieć czy inni faceci tez tak robią? Otóż mój mąż jak czasami dotyka swojego penisa, no.poprawia skórkę czy cos, to za kazdym razem wącha sobie palce. Czy to normalne? :o

Gość pszczoła_j4
no tak nie rozumiem cię babo jakaś dziwna jesteś

Gość Panna Mąkfisz
Każdy tak robi, jakaś głupia jesteś?

Gość mama tomulka k.
moj tak robi po kapieli, sprawdza czy domyl czy mu pod skorka nie smierdzi albo jak chce zebym mu loda zrobila;D

Gość jak to czytam.....
to nie chce miec faceta :P ja piernicze..

Gość pinda z wyboru
Powaznie kazdy tak robi? Moj eks chlopak nigdy tak nie robil, no przynajmniej nigdy nie zauwazylam. A moj maz bez przerwy. I nie tylko po kapieli. Brudnego tez wacha :o

Gość jak to czytam.....
ponoc sa tacy ludzie... co lubia dziwne zapachy. Mnie np. podoba się zapach benzyny :D

Gość no ale my tak robimy
autorko i czasem to jest niezaleze od nas, tak samo jak wahanie skarpetek przed wrzuceniem ich do kosza na brudy ;/ wiem niepojete :O

Gość ja sobie masuje moja mala
i tez wacvham. nie zmieniam podpaski 2 dni i tez wacham...

Gość jak to czytam.....
ale jaja :D co jeszcze wąchacie ??

Gość fujjjjjjjjjjjjjj!
co za swinie z nich!

Gość jak to czytam....
Widzisz, to normalne. Dołącz do męża, wąchaj razem z nim :D

Gość pinda z wyboru
No wiesz, ja nigdy nie wachalam brudnych skarpetek :o Ale buty tak. Pamietam jak wachalam czy smierdza i czy trzeba je wyprac :P Ale to za gowniary bylo. Teraz juz nie. Zreszta moj maz nie wacha dlugo tylko przez sekunde przyklada te palce do nosa i wachnie. Nie wiem czy to normalne czy nie. Troche mi glupio sie go o to zapytac

Gość no ale my tak robimy
pisalem o facetach, a nie kobietach ;/

Gość narcyz max
Ja jak sie nie myje 2 miechy to sciągam skure, wybieram serek spod grzybka i woncham i jem go :)

Gość podbijam.
bo na forume wieje chooyem :o

Gość gość
Ja uwielbiam wąchać moje pachwiny oraz penisa i spocony tyłek , ten zapach dla mnie jest bardzo podniecający.

Gość gość
Niech wącha to wolny kraj!

Gość gość
nie lubie sie myc bo tak gdy powącham tyłek to jak bym proszek wąchał

Gość gość
Ludzie. Nie przesadzajcie. Bądźcie normalni, to każdego sprawa. To nie jest obrzydliwe, tylko normalne - cześć ciała jak KAŻDA INNA!! Jakoś swój nos potrafisz powąchać, co?!

Gość gość
Kiedys wachali klej a teraz penisy:O co za czasy:O

Gość gość
to jest norma, to jest zaprogramowane już w głowie każdego z nas myślę. Jak siedzę nikogo nie ma w pobliżu, to ręce chwilowo pod spodnie i wącham. Poprawianie jaj też jest normalne jak niekomfortowo się ułożą tym bardziej jak w jeansach się chodzi

Gość gość
Niektórzy ludzie pewnie tak robia ale ci normalniejsi starają się zeby inni tego nie widzieli a robienie tego przy żonie to niefajne

Gość prout kaiprou
Ja np uwielbiam wachac swojego fifolka jak np szczynkiem lub zaschnieta sperma dżambi albo jajeczka jak zajezdzaja takim dojrzalym serem

Gość gość
raz zauwazylam jak maz wsadzil sobie palec w tyl spodni i powachal.chcial pewnie wiedziec jak mu dupa pachnie,udalam ze nie widze...hahah

Gość gość Marlon K
Tajemnica Męskiego Wąchocka - Otóż drogie panie, tajemnica tkwi w męskich feremonach, które właśnie w tych miejscach się produkują i działają jak prozac , bo prozaicznie , to męski narkotyk i lokalizator. Dla tego właśnie w chwili kumulacji stresu trener Joachim Löw , również użył tej techniki relaksacyjnej na meczu Niemcy-Ukraina.Jasiu Lew , potargał grzywę swojego drapieżnika i dał znak dżungli ,że jest królem.Sterylna cywilizacja pozbawiła nas naturalnych doznań , zabijając je agresywną chemią i żeby nie zapomnieć jak pachnie nasza płeć , czasami musimy to sprawdzić, czy jesteśmy jeszcze ludźmi ? czy już robotami ? czy jesteśmy mężczyznami ? czy kobietami ? , bo jak wiadomo prawdziwy samiec ludzki , musi znać swój zapach i chociaż raz w życiu wysikać się do umywalki, jak na wojownika przystało.Drogie panie, może o tym nie wiecie, ale właśnie w ten sposób powstały perfumy czy też perfum , nawiązując do dzieła "Pachnidło" , to fuzja składników ludzkich , kwiatów, olejków i innych . Celin Dion przyznała się w wywiadzie,że kiedy nagrywa płytę , to nie myje się dwa tygodnie,żeby bardziej siebie słyszeć.Istotne jest to ,że każdy wącha tylko swój kod , nie tolerując obcych kodów istnienia.Natura wyposażyła nas w narzędzie rozpoznawania siebie i tylko taki zapach tolerujemy, zapach innych nasz mózg odczytuje jako nieakceptowalny, wiążąc go z zagrożeniem stada,przez innego samca. Dla tego mężczyźni się biją ,żeby chronić swoje terytorium i czuć zapach strachu swojego wroga,oraz zyskać szacunek stada i myją się rzadziej od istot z Venus , gdyż muszą znaczyć teren , czasami niestety w zatłoczonym autobusie w środku gorącego lata.Paradoksalnie mydło i detergenty uratowało nasz gatunek przed wyginięciem,ale też zabiło zapach płci , na szczęście ,żeby pokazać swoją męskość , jak w XIX v w carskiej Rosji , do łask powróciły brody i barberzy i Barbara Kurde Szatan, która nie jest z carskiej Rosji :). Dłubanie w nosie, plucie , charkanie, ręka w majtkach przy oglądaniu telewizji, oraz międzynarodowych meczach , wąchanie pach, wąchanie skarpetek (bo zawsze prawa pachnie octem a lewa ciastkami),śliwkowych rodzyn woń, wydłubywanie biletem brudu spod paznokci , wydłubywanie pępkowych kłaczków oraz kotków międzypalcowych, to co Kubuś Puchatek lubi najbardziej,czyli miodek z uszu , kręcenie sobie w nosie włosami, skubanie brody, to ludzkie, męskie odruchy i znak ,że nie jesteśmy androidami, choć prawie,przez androida już nimi jesteśmy,ale niedługo powstaną aplikacje, które sprawdzą poziom męskości, tylko że z czujnikiem. Panowie bądźcie czujni i nie sprawdzajcie jej ,przy kobietach , jak i nie pokazujcie się w kalesonach przy nich.amen

Gość gość
Rośnie nam nowy Stanisław Lem .

Gość gość
Marlon K . Jakie masz wykształcenie i w jakim kierunku ? To zadziwiający felieton.

Gość gość
no właśnie, mój też tak robi, ale najgorsze , że rąk po tym nie myje, a twój myje ?

Gość gość Marlon K
Różnica między nami jest taka, jak między hybrydowym lakierem do paznokci a hybrydowym napędem , żaden z nas nie zrozumie tego pierwszego a większość z was nie zrozumie tego drugiego ale działa. Bo my drogie panie , jesteśmy taką właśnie hybrydą z napędem a właściwie z popędem na 4 koła i tak ten świat się od wieków kręci. Kiedy moja koleżanka spytała się , co to jest potencjometr ? odpowiedziałem jej jak często miała w zwyczaju - domyśl się i kiedy dowiedziałem się od niej ,że pewnie urządzenie do mierzenia potencji , to życie pokazało mi,że to potencjalnie to często padająca odpowiedź. Więc jeśli wrócimy do prymitywnej formy techniki relaksacyjnej (manon en pomoj) tłumacząc z Esperanto "ręka w majtkach" , to moj joystick i nim gram , bo faceci są takimi gamerami , grają w ch..a , grają w piłkę , grają na gitarach , grają w gry , grają uczuciami, grają na nerwach, grają twardo i muszą zawsze sprawdzić swojego asa , czyli też ( i tu dziewczyny możecie sobie zrymować)..... :) . Nie ma się co nad tym zastanawiać , bo to tak jakbyśmy chcieli odpowiedzieć na pytanie ... dla czego całe życie kręci nas to samo i o tym samym ciągle gadamy ,pomimo tego,że przy tym robimy kretyńskie miny , a żeby do tego doszło, robimy z siebie kretynów a w czasie tego bierzemy udział w kretyńskich dialogach , które nie mają sensu i właśnie o to chodzi , bo czym jest sens ? nie wiedzą tego nawet najwięksi filozofowie oraz Monty Python ,ale.. czym jest sex ? oprócz tego że najbardziej prymitywną formą biologicznej hydrauliki umysłowo, naczyniowo-wieńcowej z elementem przeciążenia G= Plateau , to jest też czystą (a może raczej brudną )i zwierzęca przyjemnością i tu doszliśmy do okrutnej prawdy , że psy liżą sobie jaja a faceci ponieważ nie mogą , oprócz Merlina Mensona i kilku Hinduskich joginów , to sobie czasami musną pytona a co na to Python ? ma absurdalne poczucie humoru , bo to wszystko drogie panie, jest absurdalnie niezwykłe jak miłość , dla tego wy sobie oglądajcie te swoje "Barwy Szczęścia" my będziemy was za to kochać , nie widząc tego sensu (tych barw :) a wy nie będziecie widzieć sensu w programach TVN Turbo i też będziecie nas za to kochać ,kiedy je oglądamy ..a teraz kiedy was elaboracyjnie grafomańsko zafilozofałem z błędami interpunkcyjnymi , nie poprawię swoich błędów i nie zrezygnuję z techniki Joachima Löw - a z jego Beatlesowską fryzurą i jak to śpiewają stare Wilki ...ooooo jes to se muskaaaaaaj :)