Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczna podróż

pozycja 69, jak jest u Was? macie jakieś problemy?

Polecane posty

Gość magiczna podróż

nigdy tego nie próbowałam, jestem bardzo niedoświadczona jakie mogą z tym być problemy? bo jak jestem już mega podniecona to nie mam kontroli za bardzo nad ciałem, raczej mam silne reakcje, trzęsę się, wyginam, sporo przed orgazmem mam skurcze przebiegające całe ciało itd i nie potrafię skupić się na kimś wtedy, nie jestem w stanie zwyczajnie:( tego z czasem można się nauczyć? to kwestia braku doświadczenia? bo boję się nawet że zębami niechcący krzywdę zrobię

Hahaha, no co Ty! :) Ja też się wiję i wyginam, ale nic się nie działo przy tej pozycji. Nawet nie zawuażyłam, kiedy do niej przeszłam. Pozycja jak pozycja :)

Częściej zdarza mi się gryźć mojego w czasie zwykłego seksu twarzą w twarz... najczęściej w klatkę piersiową między obojczykiem a sutkiem :) Przy 69 staram się tego nie robić, ale w ostateczności zdarzyło mi się kilka razy ugryźć męża ... w udo :classic_cool:

Gość Mnemonic
wtulasz sie w jajka i odfruwasz, w takich chwilach tu nie ma co ssać, tylko czekasz na trzęsienie ziemi :) . a jak już wrócisz do normalnego świata -Twoja kolej.