Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bialyspodniarz

Czy sa kobiety ktore chodza w bialych spodniach

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
cholera znowu będzie więce wypadków na mieście:(

oj tam wypadków wiecej... popatrz na to z innej strony, ilu teraz ludzi będzie jeździło zadowolonych do pracy :P

jak to dlaczego?, kierowcy zamiast patrzeć na drogę będe rozgladać sie za laskami:(

kiedyś mój znajomy tak się zapatrzył w jedną laskę że na wjechał w auto przed nim, miał jednak pecha bo okazało się że to był mąż owej panny:(

A ja własnie ubieram się dla swojego faceta (oczywiście sobie też sie podobam w takim stylu), ale kiedyś szpilki zakładałam od święta. A to właśnie facet wydobył ze mnie tę seksowną, pełną wdzięku kobietę, która zawsze we mnie gdzieś tam była. Dodał mi pewności siebie. Także niektóre dziewczyny naprawdę mają świetne figury, ale je chowają pod sukienkami typu worek + cichobieżki, które jeszcze bardziej im ujmują... a szkoda

Gość Mlodaspodna
Sliczne panie w bialych spodniach, a moze byscie podstawili gdzies wasze foto w bialych spodniach, tak z przodu i z tylu.

długonoga- pewnie, że lepiej, tez jestem tego zdania, ale nie wszyscy mają świetną figurę, kasę, barwne życie. I to czego im brakuje w zyciu codziennym szukaja w necie (takie moje osobiste spostrzeżenie ;) )

Gość Lubietyleczki
S_M dzieki za fajne foto, super dziewczyna, a ultrasuper jej tyleczek. .

ja szukam tego wszystkiego :( ale wszędzie już zajrzałem i nigdzie nie mogę znależć:(

Mnie się wydaje Larissa,że powinno być na odwrót.Ludzie w necie powinni być sobą,bo są anonimowi i nie muszą nikomu niczego udowadniać pokazywać i uczestniczyć w wyścigu szczurów jak w realu.

Gość Lubietyleczki
S_M, ubierz ta dziewczyne w biale spodnie i podloz foto z takiej pozycji.

sam juz nie wiem:( ale jak znajdę to dam znac:)

najszybszy, wystarczy ze założysz nowy nick zaczniesz bajerowac laski, zapomnkiesz cos o nowym bmw seri 4, na kóre już złozyłes zamówienie i najprawdopodobniej odbierzesz w lipcu, jednak nie jestes pewny czy odpowiedni kolor wybrałes:P, Twoja osobista sekretarka doradziła ostrą czerwień, kierowca srebrny, ale Ty jesteś klasyczny dlatego wybrałeś głęboką czerń ;) Wszyscy łykną, oczywiście znajdą się tacy co nie uwierzą, ale zawsze możesz im odpisac, że sa zazdrośni itp :D Czyli...w necie mozesz być każdym ;)

długonoga- dlatego w necie masz wolnosc wyboru, albo jestes soba albo nie, i nikt Ci tego nie moze zabronic, ale chyba zbaczamy z tematu :P