Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjjkjkkkkkyytytt

Samotna matka a przedszkole.Pytanie.

Polecane posty

Gość hjjkjkkkkkyytytt
wyniki beda pod koniec kwietnia.

Gość poweselna
Moja siostra jest rozwódką, dziecko wychowuje sama (tatuś od dawna nawet nie odwiedza córki), pracuje na pełnym etacie - i mała nie dostała się do przedszkola. Taki kraj :)

Gość moim zdaniem moim
ile się czeka na wyniki? u mnie rekrutacja 1.03-10.04 to kiedy mogą być wyniki? zapomniałam zapytać ;)

Gość hjjkjkkkkkyytytt
a

Gość hjjkjkkkkkyytytt
gdyby u mnie w miesice bylo ze dziecko przechodzi dalej do grupy.Nie byloby problemu. Tak jest w innych miast -kontynuacja a nie nowy nabor.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
powinni zrobic porządek z tymi "samotnymi matkami "

Gość co mam wpisać??
U mnie na karcie pisze żeby podać godziny pracy a pod tym pieczątka pracodawcy, co w sytuacji kiedy jestem na urlopie wychowawczym? mam to wpisać czy wpisać ilość etatu? bo godziny to ja będę mieć dopiero jak wrócę do pracy za 2 miesiące.

Gość hjjkjkkkkkyytytt
a

Gość hjjkjkkkkkyytytt
ja jak zapisywalam 1 raz corke to tez bylam na wychowawczym. normalnie napisz h. tyle ile masz etatu. masz zatrudnienie.

Gość co mam wpisać??
ale nie chodzi ile godzin pracuję tylko w jakich na to wygląda. Pisze: GODZINY PRACY: Nie wiem co zrobić żeby było dobrze i syn się dostał.

Gość hjjkjkkkkkyytytt
to w jakich h pracowalas przed wychowawczym?

Gość co mam wpisać??
na dwie zmiany w godzinach 6,30-21,30 ale nie wiem jak będzie kiedy wróce do pracy, moga mnie też zwolnić nigdy nic nie wiadomo, wolałabym zmienić na pół etatu ale mogą się nie zgodzić.

Gość hjjkjkkkkkyytytt
ja bym napisala w taki sposob praca w systemie 2 zmianowym od 6-21.

Gość a samotna matka
na wychowawczym ma szanse na przedszkole? jak w trakcie rekrutacji będzie na urlopie a potem zostanie zwolniona? ja mam tak że jak będę chciała wrócić nie mam gdzie i co wtedy moga mi dziecko usunąć z listy jak wyląduje na bezrobociu? jest to możliwe żeby po przyjęciu dziecka mogli jeszcze zmienić decyzję jakby się dowiedzieli o zwolnieniu?

Gość hjjkjkkkkkyytytt
nie. W trakcie rekrutacji bylas zatrudniona. Co sie stanie po tym czasie nikogo nie interesuje. Teraz moja corka chodzi do przedskzola.Ja stracilam prace w przedszkolu wiedza o tym a corka normalnie chodzi.

Gość a samotna matka
A po jakim czasie od rekrutacji podpisywałaś umowę z przedszkolem? wtedy też jest wymagane potwierdzenie że się na pewno pracuje czy tylko przy rekrutacji? Bardzo mi zależy na tym przedszkolu bo nie stać mnie na opiekunkę przy tak marnych zarobkach w mojej okolicy a i tak przez kilka miesięcy muszę komuś dziecko dać pod opiekę nim zacznie się przedszkole, nie chcę siedzieć na bezrobociu ale na to wygląda że mogę tak skończyć przez pracodawcę, oczywiście wiem że tak będzie więc zacznę szukać roboty jeszcze na wychowawczym tylko chcę mieć pewne przedszkole żeby wiedzieć co szukać i w jakich godzinach. Jak się nie dostanie wezmę nawet pracę 3 zmianową bo wtedy i tak będę musiała dać komuś dziecko do pilnowania na prawie pełen etat. Przedszkole zawsze lepsze bo są inne dzieci i tańsze.

Gość hjjkjkkkkkyytytt
u mnie przedszkolu zaswiadczenie jest tylko potrzebne przy rekrutacji.Umowa podpisywana jest we wrzeniu.

Gość kropkawkropkę
:)