Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvia3333

MAZ UDERZYL MNIE PIESCIA W TWARZ

Polecane posty

Gość tez nie rozumiem
czego oczekiwałaś? współczucia? Ty do niego skaczesz z łapami, więc Ci w końcu oddał....i co tekst...mógł wszędzie tylko nie w twarz...czysta patologia. Współczuję Twojej córce, bo to jedyna osoba w Waszym domu, której należy współczuć

Gość sylvia3333
ja swoje wy swoje - nie nie oczekuje zrozumienia tylko rady!

Gość Another sunny day
Ja powiedzialam do meza "wez sie kurwa zamknij" i mam straszne wyrzuty sumienia...fajnie sie w swoim domu bawicie :(

Gość Moja rada jest taka
Uspokoj sie! Nie szarp go nie bij! Myslisz ze jak jestes kobieta to wszystko ci wolno? Nie dziwie sie mezowi ze w koncu ci przywalil, i tak dlugo znosil to twoje skakanie do niego z piesciami, w dodatku sama go o to prosilas prawda? Przemoc domowa to nie tylko tam gdzie facet bije zone ale rowniez tam gdzie to zona jest prowodyrem takich akcji. I wiesz twoj facet i tak mial duzo cierpliwosci ze nie zglosil cie jeszcze na policje. Jeszcze i dziecko moglas stracic. Dla waszego dobra lepiej abyscie sie rozstali po co dziecko ma patrzec jak sie rodzice tluka? I jeszcze jedno: wcale ci nie wspolczuje. :O

Gość skąd pewnosc ze to woje foto ?
a nie z neta?

Gość sylvia3333
nie tluczemy sie....na 13 lat takich akcji byly dwie

Gość oburzona czy obnażona :)
Sylwio, a może tym pierwszym razem dał Tobie do zrozumienie, że przekroczyłaś granicę szacunku? Ty go prosiłaś on wysłuchał Twej zachcianki. Przecież po to są mężczyźni! Daj wam szansę, a Ty idź po jakieś poważniejsze leki wyciszające na codzień, a nie doraźnie:-) Pozdrawiam:-) Sylwio, a może tym pierwszym razem dał Tobie do zrozumienie, że przekroczyłaś granicę szacunku? Ty go prosiłaś on wysłuchał Twej zachcianki. Przecież po to są mężczyźni! Daj wam szansę, a Ty idź po jakieś poważniejsze leki wyciszające na codzień, a nie doraźnie:-) Pozdrawiam:-) Sylwio, a może tym pierwszym razem dał Tobie do zrozumienie, że przekroczyłaś granicę szacunku? Ty go prosiłaś on wysłuchał Twej zachcianki. Przecież po to są mężczyźni! Daj wam szansę, a Ty idź po jakieś poważniejsze leki wyciszające na codzień, a nie doraźnie:-) Pozdrawiam:-) Za trzecim razem może to dotrze do Ciebie;-)

Gość ja mam podobnie z tym,
ze jestesmy 3 lata po ślubie mamy niespełna 2 letnią córeczkę i przez to że on pije a ja się wściekam dochodzi do awantur. \kiedyś mi nie oddawał tylko smiał się i przytrzymywał mnie az mi przechodziło, a teraz sprzedaje mi kopniaka albo coś takiego, tzw kokosa w głowę ale żeby w twarz to nie, nigdy. Twój jak sądzę nie przeprosi cię bo był sprowokowany i pewnie bardzo mu głupio a jednoczesnie ma poczucie że dobrze zrobił. Na twoim miejscu nie stawiałabym sprawy na nostrzu noża bo to ty przeginasz w waszym związku z wyciąganiem rąk.

Gość rdsrdetyjuytrewwruopp
Debilka z ciebie ,tworzysz choery związek .

Gość gdyby mnie mój uderzył
i to z pięści czy "koksa w głowę"zaręczam że bym zabiła ,bez mrugnięcia okiem .Autorko nie jesteś bez winy ale z pięści po twarzy ,nie darowałabym

Gość normalnie nie wierzę...
Autorko jesteście siebie warci .Mój mąż tylko raz mnie popchnął w złości .Jednak tak niefortunnie że uderzyłam głową w ścianę i zemdlałam .Wystraszył się okropnie ,ratował przepraszał .Jak doszłam do siebie ,wezwałam policję .Obecnie mąż jest po sprawie o znęcanie się i ma nakaz eksmisji.Nie pozwolę nigdy na takie traktowanie .Przeprasza ale dla takich zyebów są takie zyebane idiotki jak ty autorko.Powinni wam dziecko zabrać i to zaraz.

Gość angela z portfela
DO normalnie nie wierzę... - najbardziej chora jestes TY - piszesz, ze maz tylko raz popchnal cie - i ze niefortunnie uderzylas w sciane i zemdlalas - po pierwsze, zeby popchnal cie lekko, nie chcial by ci krzywdy zrobic, nigdy bys nie zemdlala - musial cie pierdolnac o sciane jak zwykla sciere! A nawet zeby to byla prawda - choc w to nie wierze - to i tak z ciebie suka - bo wzywasz policje na wlasnego meza i oskarzasz go o znecanie - kazdy ma prawo do bledow a kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem...podejrzewam, ze ty bylabys ukamieniowana juz panno bez win!

Gość sylvia3333
dzieki oburzona czy obnażona :) - dotarlo!

Gość :-) no
wszystko jasne;-)u

Gość oburzona czy obnażona :)
Są kobiety, które należy kochać nawet jak na to nie zasługują bo jednak dobiera do nich, że popełniły błąd. Są także takie, które uważają, że im wszystko należy i nawet jak prowokują to im wolno wszystko, a przy tym domagaja się równouprawnienia. To takie PIERD0LONE księżniczki. Szanuj i wymagaj szacunku, a dzieci ucz. A słowo równonouprawnienie pójdzie do lamusa:-) Zarcik.