Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swietowa baba

Na świe ta jesteście zapraszani, czy Wy zapraszacie rodzinę?

Polecane posty

Gość swietowa baba

otóż drażni mnie że nikt nigdy mnie nie zaprasza na święta, za to nie wiem dlaczego ale co święta mam gości w postaci taty lub mamy lub mamy w 1 dzień i taty w 2 dzień, raz nie zaproponowałam świat to obraza, teście to samo... i tak myślę czy to norma i ja marudzę czy jednak to do rodziców się chodzi na obiad, kawę a nei przeciwnie

Gość hjjkjkkkkkyytytt
ja nie mam nikogo. nie ma z tym probelmu.

Gość hugbi
ja chodze do rodziców

Gość w 1 dzien świat
wielkanocne śniadanie zawsze jest u teściów i przeradza się w obiad, a potem u nas ciasto i kawa bo wpadają też moi rodzice i rodzeństwo. W 2 dzień świąt odwiedzamy dziadków.

Gość do mamy
i do teściów

to nietypowy układ.większość osób, jakie znam raczej chodzi do rodziców, a nie odwrotnie. ja zwykle spędzam wielkanoc u mamy lub teściów, choć np. Wigilię często urządza moja bratowa i zaprasza nas i mamę.

Gość takaona*
W pierwszy dzień zawsze idziemy do moich rodziców a w drugi dzień w Wielkanoc idziemy do teściowej lub szwagierki a w Boże Narodzenie drugi dzień u nas.

Gość saraHH.
mnie bylo tak samo co swieta to u nas (mieszkamy w jednym domu z tesciami)moja rodzina przyjezdza od czasu do czasu ,bo daleko ,ale co swieta tesciowie ,2 siostry meza i brat z rodzinami -i tylko siad za stól i pelna obsluga jak po 2-3 takich akcjach sie odezwałam to teraz tesciowa robi sama swieta dla "swoich "dzieci -moj maz i jego rodzina nie sa zapraszani

Gość ewelina z koszalina
zwykle ja zapraszałam gości(a właściwie to rodzinka się wpraszała), w tym roku nas zaprosili:)

Gość kokoszkakaaaa111
s mojej strony juz dawno nikt nas nie zapraszal na swieta. ani na zadne imprezy.imieniny urodziny.