Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialam dac prace

Podobno ludzie narzekaja na biede i brak pieniedzy, a ja mialam oferte pracy

Polecane posty

Gość upjjjjjjjjjjjj
wyszlo nie wyszlo kazdy wie o co chodzi:D, a co ty sie tak przemujesz tym, wez na luz :D

Gość upiku żal
Autorko popraw mnie jak coś źle wyliczę załóżmy podłogi 80m2 czyli 40zł łazienka 40zł toaleta 15zł kurze 3 pomieszczenia po 10 i 1 za 15 daje 45zł lustra po 5zł- daje 15zł Razem 155zł-dobrze? A jak ze schodami i poręczami? Krete? Strome? Bo mam dom gdzie za same schody jest 100zł. Ale załóżmy że normalne to 15zł za schody więc razem jest 170zł. Ja bym taką stawkę powiedziała i wtedy do ręki fakt wyjdzie 120zł.

Gość bo ludzie wola narzekac niz
upjjjjjjjjjjjjjjj

Gość sdfgm,kjhgfc
nie dziwie się ,że nikt nie chciał pracować za takie grosze :P Sama sobie posprzataj swój syf w chacie..

Gość chcialam dac prace
sorry ale nie zaplace 15zl za wymycie kibla o powierzchni metr na 2 co zajmuje 5 minut , tak samo 40zal na niech i bedzie 30 minut mycia lazienki to za duzo. To sa ceny na firmy sprzatajace, a nie na osoby prywatne. Za lustro malenskie, w ktorym widac tylko twarz 5zl? Przeciez przetarcie takiego lustra to nawet nie minuta:O Zastarcie biurka w 1 pokoju 10zl? Wybacz, ale to przesada i tak jak pisalam pracowalam 3 lata temu w sprzataniu i woem, ze liczyc powinno sie najlepiej od domu. W jednym domu bedziesz miala jak u mnie malo pracy i malo rzeczy do scierania, a w drugim 2 razy mniejszym mozesz miec 3 razy wiecej pracy. Uwazam, ze za moj dom to bym i mniej wziela, ale wole bycbardziej hojna niz skapa i dac te 30zl za godzine.

Gość chcialam dac prace
jesli dla kogos 30zl za godzine to grosze to niech szuka pracy za 50zl na godzine. Nie wiem w czym problem, ja w ogloszeniu napisalam stawke, metraz, jaki dzien i ile to mniej wiecej zajmie czasu. Jakby ktos nie chcial to by nie odpowiadal.

Gość upiku żal
Upjjjjj ja tam jestem wyluzowana,ale śmieszy mnie jak ktoś poprawia innych a sam nie jest ok. Autorko pani sprzątająca przy każdym myciu łazienki czyści fugi, całą glazurę na ścianie-Ty tego nie robisz,a w zakres obowiązków takiej pani to wchodzi-stąd znaczne różnice w czasie. Jak ta 50 letnia pani przyjdzie i porządnie sprzątnie i zejdzie jej np 7 godzin to już wtedy stawka będzie nędzna. Albo będziesz musiała dopłacić jak umówicie się na stawkę godzinową. Ja prowadzę firmę "po kosztach". Zatrudniam dziewczyny, ale one za swoją pracę mają 100% płatne. Ja zarabiam na imprezach-wtedy raz w miesiącu lub raz na dwa miesiące jedna z dziewczyn pracuje za darmo-cała kasa za imprezę jest dla mnie. Im to odpowiada i mi też. Mam 15 osób zatrudnionych, średnio 10 imprez w miesiącu i mam swój zarobek :) Ale dzięki temu mogę dać konkurencyjne stawki. Jednak jak Ty bez rejestracji i bez ubezpieczenia zatrudniasz,to powinnaś dawać stawki podobne do moich brutto.

Gość chcialam dac prace
w kibleku na dole nie ma fug ani glazury wiec tak jak pisalam 5 minut:P Ja zawsze czyszcze glazure, fugi i tyle mi zajmuje gorna lazienka ile pisalam. Jesli pani zostanie 7 godzin to doplace oczywiscie, ale ona sama po obejrzeniu domu powiedziala, ze 4 godziny powinno jej o zajac.

Gość upiku żal
Lepiej się umawiać od konkretnych rzeczy niż na godzinę,bo niektórzy specjalnie wydłużają,żeby więcej zarobić. Mi się wydaje,że te 20zł jakbyś dorzuciła to byłoby idealnie. I naprawdę nie sugeruj się tym ile Tobie coś zajmuje. Ja jak sprzątałam,to po 3 razy sprawdzałam pod światło czy nie ma ani plamki nigdzie. Ale ja z natury sumienna jestem i przede wszystkim ja muszę być z efektów zadowolona.

Gość blablablahjhj
jhkkj

Gość A ja sprzatałam za marne grosz
O Boże a ja tyrałam za 50zł (wyrabiałam się w 3 godziny) dom ponad 200m^ ze wszystkim o czym tu piszecie. Za okna 10zł/szt. I to nie na odwal się, a wszędzie błyszczało, lśniło, każdy zakamarek był wymyty, nawet pudełeczka z kosmetykami jak zobaczyłam jakikolwiek brud. Mam fioła na punkcie dokładnośći więc zawsze robiłam to dokładnie, w domu zawsze mam błysk.Nono, dawałam się wykorzystywać ;)

Gość chcialam dac prace
ja tylko w ogloszeniu napisalam kwote i ile mniej wiecej godzin dopisujac, ze to kwestia do dogadania. Jesli owa pani bedzie sprzatac dluzej, bo sie w takim czasie nie wyrobi to jej doplace, ale na pierwszy raz umowilysmy sie w ten sposob, bede w domu wiec zobacze czy pani pracuje czy sie obija.