Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zabije się

chyba skończe ze sobą.. chlopak mnie rzucił dla innej..

Polecane posty

Gość chyba zabije się

byśmy tacy szczęśliwi, 4 lata razem, myśleliśmy już o wspólnej przyszłości... a on nagle mówi mi w twarz że znalazł szczuplejszą mi bardziej zgrabną... typ darnią, wiem ale bardzo go kohcam... palce mi się ślizgają od mokrej od łez klawatury...

Gość To samo tyczy sie kobiet
Zartujesz sobie, ze ci tak powiedzial ;) juz wczesniej musial odkryc swoje oblicze. Prowokacja.

hej napewno ci teraz ciezko ale uwierz mi jesli nie ma to dalej przyszlosci to przejdzie ci to ja tez to przezywalam chyba ze sie jeszcze opamieta

Gość ja nie mogę :D:D:D
mówisz serio? nie chce mi się wierzyć. skończyć ze sobą z powodu faceta? rozum Ci odebrało, kobieto?

Gość chyba zabije się
nie raz mnie już zdradzał i szantażował, ale mu wybaczałam bo go kocham. nie chciałam tego widzieć jaki jest, zawsze był bezczelny ale to właśnie w nim kocham... teraz mnie zostawił, czuje się fatalnie... nie wyobrażam sobie życia bez niego... to już koniec.. mam ochotę się zabić...

Gość ja nie mogę :D:D:D
to się zabijaj, kretynko. nie wierzę, że baba może być tak zaślepiona w jakimś kutasie.

wiesz co przeciez z takim facetem nie ma przyszłosci kiedys mu podziekujesz ze cie zostawił wiem co mówie bo sama miałam meza hama teraz mam cudownego faceta i jestem szczesliwa a ile masz lat?