Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rybciaaata

Chce by膰 gruba.

Polecane posty

Go艣膰 rybciaaata

obecnie wa偶臋 85 kg a chc臋 przyty膰 do 95 kg . Czy moja sylewtka sie zmieni? czy b臋dzie wida膰? Mam 170cm.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mro偶kaa
My艣l臋 偶e Ci sie to uda. Po 2 tygodniach jedzenie frytek powinna艣 doj艣膰 do wymarzonej wagi pozdrawiam pulpecie : * a Twoje cia艂o b臋dzie zniszczone od rozst臋p贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 irlandia27
sorry ale ty juz jestes gruba !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onajejpomoze
jedz du偶o mi臋dzy posi艂kami... pij du偶o napoj贸w gazowanych wysokos艂odzonych - najlepiej do oporu.. Je艣li lubisz te klimaty - mog臋 pom贸c ci przyty膰;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tyj
Nabieraj膮 kobiecych krzsztaltow chudzino , pij du偶o coli r贸b sobie serie np 20 szklanekseria i takie 5 serie du偶o mc kfc chipsow p膮czk贸w to przytyjesz a偶 do 150 kg i b臋dziesz po prostu pi臋kna i zgrabna . Tw贸j brzuch musi nabra膰 troszk臋 tluszczyku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lena_duchannes
mo偶esz nam wyt艂umaczy膰 dlaczego chcesz przyty膰? :))) twoja waga jest.. du偶a jak na ten wzrost. nie by艂oby w tym nic z艂ego, gdyby nie to, 偶e oty艂o艣膰 prowadzi do bardzo powa偶nych chor贸b. mo偶esz sobie tym nie tylko nabra膰 wi臋cej cia艂a ale r贸wnie偶 doprowadzi膰 do znacznego pogorszenia stanu zdrowia. zastan贸w si臋 najpierw :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hmm, pewnie robi nas w balona , wcale nie chce przytyc ani nie jest gruba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hghghg

Jaki艣 fetyszysta Was trolluje i tyle. Zda偶aj膮 sie dziewczyny kt贸re chcia艂y by przyty膰 ale nie mog膮 ale s膮 to dziewczyny bardzo chude a nie 85kg pasztety.

Udost臋pnij ten post

Ja mog臋 ci troch臋 odda膰 馃槃聽A tak serio to niezdrowo, ale nie nam ocenia膰 Twoje decyzje i niekt贸rym chyba si臋 co艣 tutaj pomyli艂o w komenatarzach 馃槙

Udost臋pnij ten post