Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akajka91

SPALONE NATRURALNE WŁOSY!!!!

Polecane posty

Gość Akajka91

Wczoraj byłam u fryzjera , jestem wściekła i załamana . Moja historia zaczyna się tak .., Od trzech lat robię pasemka na mniejszej połowie włosów- co pół roku , moja dobra koleżanka i bardzo dobra fryzjerka robiła mi tą połowę włosów zawsze efekt był świetny a co najważniejsze nigdy nie wyglądało żebym miała zniszczone włosy od dzieciństwa miałam grube ,jasnego koloru ,długie włosy . Zawsze jak robiłam u koleżanki w domu ( bo pieniądze szły na jej konto ,a nie na konto salonu w którym była zatrudniona ) PASEMKA bardzo szybko zmywała mi partiami i było świetnie!!! Jednak ostatnio gdy miałam do niej jechaż na robienie włosów zmarła w tym czasie jej babcia także wiadomo że nie chciałam i nie było możliwości się spotkać ... Mój chłopak nalegał abym poszła do "profesjonalisty ' A WIĘC TAK ZROBIŁAM POLECIŁAM SIĘ ZNAJOMYCH GDZIE DOBRZE ROBIĄ PASEMKA . Gdy już siedziałam na tym fotelu powiedziałam babie jak chcę zrobić i ona na to ok nie ma problemu . Byłam trochę zestresowana bo ta baba miała jakieś żółte pasemka z odrostami na głowie ...ale cóż myślę sobie może tak chciała mieć.

Gość Akajka91
zrobiła mi połowe tych które zawsze robiłam ale nie zmywała partiami. Ja zawsze zmywałam partiami bo jak miałam robione włosy to te które były robione na samym początku zostawały umytę nawet gdy jeszcze nie skończyła nakładać mi tych końcowych... zresztą gdy mówiłam że mnie parzy miała to w dupie i zajęła się innym klientem obcinaniem... a ja ze łzami w oczach i z wściekłością czekałam ..... gdy mi myła znaczy opłukiwała to zaczęła mi rozczesywać włosy grzebieniem i już było wszystko jasne .... wiedziałam że mi je spaliła .... jak przyszłam do domu i zaczęłam dokładnie je oglądać i rozczesywać widziałam że suka zafarbowała mi włosy nawet tą naturalną połowę ....!!!!!! co mam zrobiś ????

Gość Akajka91
Aha był to salon "SUZANNA I BEATA W SŁUBICACH " WOJ. LUBUSKIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!