Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia_Nasteczka

Hormony szaleją :) Czy miewałyście/miewacie podobnie?? :)

Polecane posty

Jestem nastolatka i jak sądzę z powodu burzy hormonów bardzo lubię prowokować sytuacje które sprawiają że jestem bardzo podniecona :) I tak na przykład jak tylko wracam ze szkoły do domu i zorientuje się że rodzice nie wrócili jeszcze z pracy to natychmiast pozbywam się swojego ubranka i chodzę po domu nagusio :) Czasami, zazwyczaj latem gdy jest ciepło lubię schować się np. w garażu lub na strychu i rozebrać się do naga:) Bardzo podnieca mnie to że przecież mógł by mnie ktoś nakryć :) Często te moje zabawy kończą się masturbacją :) Czy któraś z dziewczyn/pań tu zaglądających miała lub ma podobnie w okresie tzw. dojrzewania?

Gość someone27184623
oczywiście ! ;D też jestem nastolatką i również uwielbiam takie sytuacje, lubię się masturbować w pokoju przy komputerze przy niedomkniętych drzwiach, kiedy rodzice są w domu :D

Zdecydowanie nie mamy tak samo... Może opiszę wam sytuacje która przydarzyła mi się w ostatnie wakacje. Był piękny, letni poranek. Mama poprosiła mnie bym wyniosła pranie do ogrodu i tam je rozwiesiła by wyschło na świeżym powietrzu. Oczywiście zgodziłam się, wzięłam kosz z paraniem i wyszłam na podwórko. Gdy zbliżałam się do bramki ogrodowej, zauważyłam że drzwi od garażu są lekko uchylone i zaświtał mi pewien pomysł na urozmaicenie sobie tego poranka i wprowadzenie się w stan który tak bardzo lubię... :) Po rozwieszeniu prania kosz zostawiłam w ogrodzie a sama sprawdzając uprzednio czy mam mnie nie widzi, weszłam do garażu delikatnie przymykając za sobą drzwi. Samochodu taty nie było bo miał pomagać swojemu koledze przy ścinaniu jakiegoś drzewa. Natychmiast opanowało mnie to uczucie niesamowitej ekscytacji i podniecenia :) Natychmiast zdjęłam z siebie króciutkie spodenki dżinsowe, białą koszulkę i różowe stringi. Przechadzałam się tak po garażu i obserwowałam bacznie przez okienko czy aby mama nie idzie w tym kierunku. w pewnym momencie wjechał na podwórko listonosz i mama wyszła z domu by pokwitować odbiór przesyłki. Uwielbiam takie momenty gdy jestem naga i obserwuje inne osoby z ukrycia :) Strasznie podnieca mnie myśl że jestem naga i obserwuje inne osoby które potencjalnie mogłyby mnie nakryć na tych moich dziwnych zabawach :) No i chyba sama sobie wykrakałam... Bo usłyszałam tylko podjeżdżający samochód pod drzwi garażu i dwa trzaśnięcia drzwi. Okazało się że to mój tata ze swoim kolegą przyjechali po piłę mojego ojca, bo jak zrozumiałam z późniejszej rozmowy piła kolegi ojca okazała się popsuta. Trzymając ubranko w rączce, rozejrzałam się w panice po garażu i postanowiłam się schować za podwójnym sztaplem opon samochodowych znajdującym się w rogu garażu. Ojciec wraz z kolegą weszli do garażu i zabrali piłę z szafy narzędziowej. Na szczęście szafa ta była wystarczająco daleko by żaden z nich mnie nie zauważył ani nawet nie zbliżył się do narożnika z oponami. Obaj wyszli z garażu i odjechali. Myślałam że przez tą krótką chwilę serce mi wyskoczy ze strachu :) Ta sytuacja sprawiła że przez jakiś czas nie robiłam takich rzeczy:) Ale po upływie tygodnia, gdy emocje już opadły na dobre nadal uskuteczniałam moje rozbierane zabawy tyle że częściej na strychu bo tam mało kto zagląda :) Czasami zastanawiam się czy tylko ja tak ma, że to mi sprawia przyjemność? I po braku komentarzy stwierdzam, że chyba tak...

A tak naprawdę jesteś 50-letnim pedofilem ... o przepraszam - hebefilem - trzepiącym konia pod swoja durną fantazję :O