Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoJestZeMną

Podważam poczucie wartości mężczyzny

Polecane posty

Gość widocznie sama
nie jestes siebie tak pewna i nie czujesz sie bezpieczna sama ze soba, że szukasz tego u faceta-wybawcy...a jak sie okazuje normalnym człowiekiem z wadami, slabosciami i lękami odrzucasz go, potwierdzajac wewnetrzne glosy, ze nie zaslugujesz po raz kolejny na uczucie facet nie da ci wiele wiecej niz ty teraz sama sobie, on ma byc twoim dopelnieniem. z drugiej strony to zawyzone poczucie wartosci ktore mowi, ze zaslugujesz na ksiecia jest nieadekwatne bo nikt nie jest idealny i nie masz prawa oceniac kogos tylko dlatego ze nie naprawil ci kranu w lazience jak dla mnie to wszystko jest podszyte ogromnym lękiem przed miloscia. i jakas terapia na pewno jest wskazana

Gość rozczuliła mnie
twoja historia:/

Gość CoJestZeMną
Dziękuję. Jest w tym sporo prawdy. Bardzo przejmuję się opinią innych, tym, że ktoś pomyśli lub powie coś złego o mnie, o moim męźczyźnie. A wiem, że musze stać za Nim murem, bo na to zasługuje.

Gość rozczuliła mnie
:D

Gość CoJestZeMną
Cieszę się, że Was rozbawiłam swoją historią;). Przynajmniej nikt tu nie pójdzie dziś smutny spać.

Gość ja też kiedyś
bardzo się przejmowałam opinią innych ludzi i teraz stwierdzam, że to dość bezsensu kiedy uwolniłam się od tego poczucia, czuje się bardziej wolna i szczęśliwa a to, że ktos źłe o Tobie pomyśli czy mężczyźnie to co to sprawi? tylko mówi o osobie ktora wydała taki sąd, a wszytskim nie da się podobać , więc niewazne jakbys sie starala nigdy nie dogodzisz..a zamiast tego mozesz probowac byci soba i nie wstydzic sie tego wyjdz z brudna bluzka, nieuczesanymi włosami ..bez makijazu...daj sobie prawo do swodoby i wolnosci od innych ludzi, oni nie sa Toba

Gość CoJestZeMną
Dzięki. Takie opinie z zewnątrz pomagają mi uporządkować to, co sama sobie plączę. Wiem, że przesadzam.

Gość ja też kiedyś
kazdy ma/mial jakiegos bzika, wazne zeby nad tym pracowac;) i nie da c sie zwariowac znajdz w sobie te sile ktora daje Ci poczucie niezaleznosci od innych i odwagi! duzo wiary w siebie, jestes warta wszytskiego co sobie zamarzysz 🌻