Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. W którym tygodniu widać co kolwiek na zdjęciu USG? DLa wyjaśnienia przypuszczam że będę miał dziecko z ex.. lecz niestety każda próba rozmowy na ten temat kończy się wielkim niczym;/ Nie wiem czy jest zła czy może to nie moje że nic nie mówi tylko omija ten temat.. Rozstaliśmy sie 7,5 tygodnia temu.. lecz wcześniej przez jakiś czas staraliśmy sięo dziecko..

Hmmm w 5 tyg piwnno widac juz mala kropeczke czyli zarodek na usg dopochwowym potem w 7 mozesz pujsc na bicie serduszka a w 12 . 13 na badanie genetyczne ;) Powodzenia

Gość MMM333
oj to chyba już nie taka wczesna ciąża....

Gość Joannek
Wygląda na 10-12tc

dziękuję :) czyli będę tatusiem:) teraz tylko musze odbudować kontakty z byłą:) Jeżeli nie będzie chciała wrócić to i tak nie pozwolę sobie żeby nie miećkontaktu z moim bobaskiem:)

Gość co się z nim dzieje
ja na usg widziałam pecherzyk ciazowy 20 dni po stosunku

Gość Na moje oko to
też jakiś 10-12 tydzień ciąży.

ja bylam w 4 tyg i 6 dniu (liczac od teoretycznej daty zaplodnienia) czyli jakos 6-7 tydzien OM i widac bylo pecherzyk taki w ksztalcie mini literki C :)

Gość fajny z ciebie mąż
zdjecie jest mało wyrazne ale ok 10-12 tydz moze być,nie masz opisu na zdjeciu usg?tam powinno byc napisane który to tydzien i podane sa zawsze wymiary płodu ,popatrz dobrze to sie sam doczytasz

zdjęcie niestety ściągnięte z Fb... później na szybko usunięte gdy się dowiedziałem o nim.. dlatego pytam bo przypuszcam żę to moje dzieciątko lecz jasnej odpowiedzi od niej nie mam... a z pewnoscią tak tego nie zostawie.. zawsze pozostają sądy i choćby miało to kosztować krocie tyś dam.. skoro moje to moje... mimo wszystko czy razem będziemy czy też nie!

Gość fajny z ciebie mąż
szkoda.. wiesz.jeśli nie jesteście małżenstwem to trudno ci bedzie dochodzic jakichkolwiek praw niestety to matka dziecka decyduje.dziecko może zostac uznane nawet przez innego,zupełnie obcego mezczyznę i żadnych praw do niego miec nie bedziesz spróbuj z nią porozmawiac..ale jesli ona nie zechce bys figurował jako ojciec -nic nie zrobisz,takie prawo do d.....y

słyszałem wręcz przeciwnie że mam prawo o ustalenie ojcostwa.. w przyszłym tygodniu ją odwiedze a jeśli to nie pomoże skieruje się do prawnika... może ona jakoś pomoże :(

Gość 1212121 anonimek
czesc mam pytanie do was kobitki jestem niecierpliwa 5 dni temu mialam miesiaczke ale zaraz po niej strasznie jajniki mnie bola slabo sie czuje i w dzien chce mi sie spac.. czy moge byc w ciazy i czy jak wykonam rano test moge sie spodziewac wiarygodnego wyniku??

Gość fajny z ciebie mąż
toshiba nie wiem kto cie tak ponformował ale pracowałam w sadzie rodzinnym i znam sie odrobinke;) nawet jak badanie dna zostanie przeprowadzone,matka moze sobie nie życzyc by biologiczny ojciec figurował w metryce i tyle

no może i tak ale jako biologiczny ojciec chyba jakieś prawa do dziecka bym miał ? rozstaliśmy się z kłótni dlatego tego mam takie cyrki :( nie chce jej nachodzić denerwować żeby maleństwu nie zaszkodzić:( Wiedziala że jeśli sięstaramy o maleństwo to powinna daćmi znać nawet mimo najgorsze rozstania:( a tutaj nic :(