Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarcellaG

Mężczyźni nie dostrzegają we mnie kobiety

Polecane posty

Gość MarcellaG

Są dla mnie mili, ale jako koledzy. Zawsze jestem kimś w rodzaju siostry, przyjaciółki i momentami mam wrażenie, że równie dobrze mogłabym być jednym z nich, bo traktują mnie tak jakbym była ich ziomkiem...

Gość 20 30 40
Prawdopodobnie masz mało kobiece zachowanie ;) Ile masz lat ?

Gość MarcellaG
24.

Gość 20 30 40
popycham :O

Gość MarcellaG
Ano mam w sobie coś z chłopczycy. Zawsze trzymałam się z facetami, zawsze też miałam "męskie" zainteresowania. Już od najmłodszych lat próbowałam udowadniać facetom, że to, że jestem osobą innej płci, nie czyni mnie wcale gorszą, i z powodzeniem mogę robić to co oni. Babski świat zawsze wydawał mi się jakiś obcy.

Gość MarcellaG
Nie mam pojęcia. Z pewnością budzę w nich siostrzane uczucia, bo często się mi zwierzają, rozmawiają na osobiste tematy.

Gość 20 30 40
Marcella tu raczej nie chodzi ani o męskie zainteresowania ani o męski zawód, ani o konieczność udawania głupszej/słabszej Tylko o ogólny sposób bycia i sposób w jaki komunikujesz z facetami, w jaki się poruszasz może o jakąś zalotność ? albo subtelność ? x ja też nie mam jakichś kobiecych zainteresowań, jestem informatyczką, hobby tez mam z tego gatunku a jestem bardzo kobieca i zawsze traktowana przez znajomych facetów jak kobieta

Gość 20 30 40
a traktują Cię raczej jak kumpla czy raczej jak siostrę ? bo tak na logikę - jeśli to pierwsze to brak Ci kobiecości a jeśli to drugie to brak Ci seksapilu