Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnula26"

hahaha historia z wc!!z zycia wziete...

Polecane posty

Gość czarnula26"

Wrocilam wlasnie z wycieczki do NY. Cala droge gdy pomyslalam o tym co wydarzylo sie kilka h temu mialam lzy w oczach ze smiechu,otoz... stoje w kolejce do toalety,przedemna byla kobieta,jej syn i bodajze siostra. Najpierw weszla kobieta z synem,wrzucily monete,zalatwili potrzebe i wyszli...aby jednak 'zaoszczedzic'nie domknela drzwi i weszla jej siostra, sekunde po tym gdy ona zamknela sie w wc zaczely dobiegac przerazliwe krzyki i dobijanie do drzwi...przyszla az pani z kasy i ona otwarla drzwi...okazalo sie,ze wc sie czysci po kazdym 'kliencie' i w momencie gdy ktos wyjdzie,zamknie drzwi uruchamiaja sie natryski,dezynfekcja i gasnie swiatlo... ludzie w kolejce plakali ze smiechu... a ta biedna dziewczyna wyszla przerazona,cala mokra ;)

Gość bylas w Nowym jorku???;/
Sponsoring? A historia mega hahahaha

Gość czarnula26"
ja też byłam cała mokra, podnieciła mnie ta sytuacja :classic_cool:

Gość czarnula26"
....Boze czy wy wszyscy pieniadze odrazu ze sponsoringiem kojarzycie?;// akurat wiem co to groupon i Tobie tez proponuje sie zapoznac,oszczedzisz sobie potem glupich pytan.

Gość czarnula26"
Haha podszyw!!2;53

Gość looooooool
Masakra hahahaha

Gość hahaha miala
Prysznic za free :D

Gość czarnula26"
tak naprawdę to ja byłam tą dziewczyną, chciałam wiedzieć jak zareagujecie, czy kpiną, czy też krytyką mojego niemoralnego czynu ukaranego złośliwością przedmiotów martwych w postaci urządzeń czyszczących :classic_cool:

przynajmniej ludzie maja wspomnienia ;D a dziewczyna dlugo tego nie zapomni ;D hahaah ale az sobie to wyobrazilam ;D

Gość pisze do Was z labradora
Zasciankowy topik bo takie nowinki juz 10 lat temu byly i to w europie.w kazdym razie wpis podszywa 253 to jedyne z czego mozna sie tu posmiac

Gość hHaha
Chcialabym to widziec:-)