Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkewjiw

olej lniany gdzie kupujecie dobry?

Polecane posty

Gość dkewjiw

chodzi mi glownie o omega 3 bo czytalam ze sa dobre na depresje

Gość Olejowa Panna
Dobrego oleju lnianego na pewno nie dostanie się w normalnym osiedlowym sklepie ponieważ oleje zimno tłoczone musza być przechowywane w niskiej temperaturze z dala od światła oraz ich okres przydatności jest dość krótki, także taki porzadny olej lniany można dostać w aptece na zamówienie i to pewnie nie wszystkich producentów, a innym sposobem jest złożenie zamówienia w sklepie internetowym. Taki sklep może sprzedawać oleje różnych producentów ale wtedy też nie mamy pewności jak długo i w jakich warunkach był przechowywany, bądź też sklep może być sklepem samego producenta tak jak www.osele.pl w którym to sprzedawane sa produkty firmy osele i mamy pewność że wszystko jest wysokiej jakości oraz świeże. pozdrawiam i zdrowia życzę

Gość Rita_29
Ja próbowałam wielu sposobów na depresję. Wiadomo, że nic nie zastapi terapii czy konsultacji z lekarzem, ale jesli chodzi o naturalne środki to przede wszystkim piłam dziurawca ale ze względu na jego działanie dostałam plam na twarzy od słońca, więc najlepiej pić go zimą, ale ostatnio zaczęłam brać omega 3 w kapsułkach i stosować olej rzepakowy zimno tłoczony i powiem, że nie jest zle. Nie czuję się taka przygnębiona, rozdrażniona. Czuję się zdrowsza. Mozna spróbowac tych deprimów ale to nic innego jak dziurawiec w większej dawce który jest 10 razy tańszy. Oleje zamawiam przez internet. Wychodzi mi taniej i szybciej. Ja akurat tez używam olejów osele. Co do omega 3 to maja wpływ na strukturę mózgu, reguluja i normalizuja chemie mózgu.

Gość gość
W swoim życiu kupiłam już wiele rodzajów oleju lnianego, ale dopiero ten (http://revitalen.pl) - spełnił moje oczekiwania.

Gość zoś_30
Ja od zawsze w sumie kupuję LenVitol z Oleofarmu. Najłatwiej i najszybciej można go dostać na ich stronie oleofarm24 - i przywiozą do domku :) Także nawet fatygowac się nei trzeba. Ta firma ma szefokie portfolio oleojowych produktów - wszystkie są smaczne i co najważniejsze bardzo zdrowe! A LenVitol polecam wszytskim!