Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bob7

Moja żona nie chce uprawiać seksu. Rozwód, czy kochanka?

Polecane posty

Gość matacz .,.,.,
tak tak , a ty wiesz wszystko najlepiej nawet z kim moja zona spi i ze w ogole spi z innym :) ale popisz sobie , kazdy moze ,mnioe tam to rybka

Gość matacz .,.,.,
a patologie to masz tutaj , zona relacjonuje dupę wlasnemu mezowi , przy tym na pewno wymaga od niego wielu rzeczy , w dodatku niezrównowazona psychicznie i emocjonalnie , dziecko takiej zabrać bo pzreniesie wzorce z niej . to jest normalne jak jeszcze autor przy niej zostanie do konca jej dni to bedzie gicior :) obłudnicy

Gość taka prawda jests
"Mam obawy, bo jeśli nie będę chciał się rozwodzić, a jej zacznie zależeć (jest sama) to będzie problem." na 100% zacznie jej zalezec i bedzie cierpiec na pozycji tej drugiej. nie krzywdz niewinnej kobiety tylko dlatego, ze masz kiepska zone.

Gość taka prawda jests
sam to pisales, smieciu, na kochankach :D autor powinien rozwiesc sie z zona i tyle. a nie mieszac do chorego ukladu bogu ducha winne osoby. i cos jeszcze: bezmozgu, relacjonowac to mozna zdarzenie, ktorego sie bylo swiadkiem. dupe mozna ewentualnie racjonowac :O prostaczku z Polski B

Gość matacz .,.,.,
no tak miało byc reglamentuje , brawo masz powód do brylowania , co ja napisałem a jak taki zjeb jak ty to odebrał to osobne kwestie

Gość matacz .,.,.,
a po co ma sie rozwiesc on , niech ona to zrobi , ciekawe czy bedzie chciała , to raz ! wszystko zalezy jak sie ustawiła fonansowo i jak zalezna jest z racji pasozytnictwa od swojego mezą , idę o zakład ze szczekac i ujadac bedzie strasznie , ale rowodu nie wezmie , chyba ze maz odetnie ja od wszystkiego do czego sie przyczepiła , póki jednak pozwoli jej wisiec na tym , zostanie , zakład ? NO CHYBA , ZE AUTOR POPEŁNIŁ BŁAD I W SADZIE WIELE ZYSKA ZONA

Gość matacz .,.,.,
TERAZ TY MASZ PROBLEM , JAK ONA MIEC BEDZIE SZLAG JA NIE TRAFI

Gość matacz .,.,.,
A TAK W OGOLE to co to za facet co nie wie co zrobić ?

Gość heniobenio
jestes jak widać piz da i zona to wykozystała

Gość taka prawda jests
nie klam, padlino. wielokrotnie to pisales na roznych topikach, a teraz sie wypierasz jak zaba blota. "a po co ma sie rozwiesc on"- a po to, zeby nie marnowac zycia ewentualnej kochance. tak, jak ty to zrobiles.

Gość heniobenio
problem jest taki, ze faceci dają przyzwolenie, zreszta nie tylko oni na wiele spraw swym kobietom. Taka moze przybrac nawet i z 20 kg, i wymaga sie zaakceptowania tego. Taka moze przestac o siebie dbać (majac na uwadze jak dbała o siebie za panny ) i tez nalezy to uwzglednić i winą obarczyć obowiazki jakie jej doszły .Przepraszam , kazdej doszły, jednak nie każda sie zaniedbała. Zwalanie winy na hormony stało sie modą ! przepracowanie - tak samo. Każda wymówka jest dobra byle by tylko wmówic, ze ma to zaakceptowac i ze to normalne. A to dziecko, a to obowiazki, a to stres , itd. Ty masz zaakceptowac wszystko, w wiekszosci wypadków zony - NIC .

Gość matacz .,.,.,
MOZE USCISLIJMY CO PISAŁEM ?? najpierw niech kochanka ma problem z jego zoną ! wtedy bedziemy pisać o marnowaniu kochance zycia , bo moze taki układ kochance doskonale pasować i nie pisz czasem ze to niemozliwe konusie

Gość matacz .,.,.,
a moja kochanka tryska radoscia o jakiej ty mozesz tylko pozmarzć i mozesz sie silic na rozne zaprzeczenia , niczego nie zmienisz .

Gość matacz .,.,.,
on moze mic kochanke ktora ma juz dziecko , meza i chora krowę ! niechcaca sie wizac wiezami małzenstwa itd. itd, jestes zbyt zasciankowa . zgnilizno :)

Gość podlljaz
Kochanki i kochankowie, są dobrzy dla ludzi bez godności, dla totalnych tchórzy bez szacunku dla samych siebie. Jeżeli w związku jest coś nie tak, rozmawia się o tym. Jeżeli rozmowy nie odnoszą skutku, pakuje się walizki i odchodzi, by szukać szczęścia z kimś innym, gdzie indziej. Posiadanie dzieci nie ma tu nic do rzeczy i zasłanianie się nimi, tez jest tchórzostwem.

Gość taka prawda jests
smieciu, twoja kochanka akurat po cichu liczy, ze sie rozwiedziesz- sam to pisales. ale ty to masz w pompie, gnoju zasrany. trzeba ze swieca szukac drugiej takiej kurwy, ktora splodzi takie zero jak ty.

Gość taka prawda jests
i nie pisz pod dwoma nickami- z daleka widac, ze heniobenio to twoja robota, parszywy karaluchu.

Gość autorze jezeli poznales
fajna babke, zacznij organizowac rozwod i wejdz po prostu w nowy zwiazek. Ucziwie i prosciej, a przede wszystkim oszczedzisz dziecku zycia w koszmarze zdrady. Zeby zona nie pojechala za bardzo, zbieraj dowody, w razie gdyby chciala cie pozbawic kontakow z dzieckiem. Mozecie zajmowac sie nim po polowie. Raczej nie wyglada, ze sie dogadacie wiec inwestuj w nowy zwiazek, ale najpierw zakoncz stary. Jezeli wdasz sie w romans, spie/przysz obiecujacy, byc moze bardzo dobry dla ciebie uklad.

Gość Rozwod, mój drogi,
rozwód. Na razie żona nie ma powodu, by żądać rozwodu z twojej winy, ale jak dorwie cię na zdradzie, masz przesrane. W ogóle po co żyć w takim gównie - wracać co dzień do domu, w którym jest ci źle i żyć obok człowieka, z którym się wzajemnie nienawidzisz. Choćby dla dziecka wyjdź z tej masakry, rozejdź się, ułóż sobie życie z kimś innym, a dzieciak będzie szczęśliwszy niż widząc rodziców na codzień nienawidzących się.

Gość mister germany*
kochanka :-)