Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek.23

Cieszę się, że moja dziewczyna była dziewicą zanim ją poznałem

Polecane posty

Gość Tomek.23

Bo jak czytam tutaj opowieści kobiet co spały z niewiadomo iloma facetami , w dodatku przechwalają się jakie to ogromne penisy widziały, to mnie nieco na wymioty zbiera. Dobrze, że moja dziewczyna jest porządna.

Gość buba huba
ja sie ciesze ze moja miala dwoch przede mna przynajmniej sie nie zastanawia jak to jest z innym

Gość sebek80
Niby to dobre ze dziewica ale jak napisal koles wyzej kiedys bedzie ciekawa jak to moze byc z innym.I co wtedy?

nie prawda, ja nie jestem jak z facetem jest mi dobrze w łóżku, to na huj se mam kogośs innego wyobrażać do niego czuję chemię przy nim eksplodują mi hormony a nie myśląc o innym

„Niby to dobre ze dziewica ale jak napisal koles wyzej kiedys bedzie ciekawa jak to moze byc z innym.I co wtedy?" Dlaczego zakładasz, że poprzedni zawsze są gorsi?

Gość Gabryśka_29
Zapewniam cię, że za jakiś czas będzie chciała sprawdzić jak to jest z innym. Wiem dobrze bo też tak miałam :)

Gość buba huba
to zalezy od czlowieka czy zdradzi czy nie,nie ma reguly a poprzedni chyba sa gorsi bo nie byliby poprzednimi:-)

Gość Gabryśka_29
A widziała choć innego sterczącego na żywo? :)

„a poprzedni chyba sa gorsi bo nie byliby poprzednimi" Wiesz, że to działa w dwie strony?

Gość Paweł Y
buba huba nie możesz być pewien ze tylko 2( zazwyczaj tyle kobiety przyjmują za oficjalną liczbę a może byc ich więcej np z 1 z przodu) i że się na tym skończy(Kobieta nie idzie do łóżka z ciekawości ona idzie bo jest podniecona napalona itd. WIec jak ją ktoś podkręci to zaraz mu wskoczy do łóżka a Ty będziesz myślał naiwnie że Cię kocha i jest Ci wierna. Właśnie czasem jest na odwrót dziewczynie brakuje dzikiego seksu, tej adrenaliny i nowości jak wypadnie partner. A zakładanie że jesteś najlepszy w te klocki bo z Tobą jest to pierwszy krok do zostania rogaczem. To tak jak gdyby ruchacz powiedział dziewczynie ze teraz będzie jej wierny bo się wyszalał i zobaczył jak to jest z innymi. Wierzysz ze sie zmieni? Napewno znasz takich co okłamują partnerki ze sa jedyne a wyrywają laski gdy się tylko nadarzy okazja. Tacy ludzie się nie zmieniają.