Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyy???

czy ktoś poradzi?

Polecane posty

Gość yyyyyy???

Witam. Bardzo prosze o rade Mamy ktore mialy podobna sytuacje i moze moga cos doradzic.. martwie sie bo sa akurat swieta i wiadomo lekarza brak. Moja trzyletnia coreczka od 3 dni robi brzydki stolec.. taki ciemno zielonyp miejscami nawet czarny.. miała niedawno robione badania w kierunku pasożytow i wszystko wyszło ok. W diecie też nie dostrzegłam niczego co mogloby spowodowac ten kolor stolca. Bardzo prosze o rade

Gość moim zdaniem powinnaś.....
jej podawać wiecej zwykłej niegazowanej wody. nawet do 1-1,5 litra dziennie.

Gość a dajesz jej moze zelazo
? ja jak podawalm dziecku gdy miało niedobor miało takie stolce

Gość yyyyyy???
Pije dużo soków owocowych ale zawsze pol na pol z woda bo nie lubi ja jest za slodki wiec mocno rozcienczam woda. A czy mm nestle junior moze byc winowajcom?

Gość yyyyyy???
Zelazo to jedynie tyle ile zawiera mleko, nic ponadto nie dostaje...

Gość princessaofpersia
podajesz jakis probiotyk? jesli nie to koniecznie podawaj, na poczatek mozesz w zwiekszonej dawce, probiotyk na bank unormuje stolec dobry jest acidolac baby, dicoflor albo lacido baby

Gość do czerwony portfel - wypada
chora wątroba

Gość hghghg
albo to po zjedzeniu np szpinaku (moja tak miała)

Gość Ekspert.Nestle
Droga Mamo, ciemniejsze kupki mogą pojawiać się u dzieci karmionych mlekiem modyfikowanym. Może to wynikać z faktu, że mleka modyfikowane wzbogacane są w żelazo, co ma zapobiec jego niedoborom w okresie intensywnego wzrostu maluchów. Takie kupki są więc normalne u dzieci karmionych mlekiem modyfikowanym, zawierającym więcej żelaza niż kobiece mleko. Jeśli córeczka robi kupki bez wysiłku, jest pogodna i dobrze przybiera na wadze, nie powinnaś mieć powodów do obaw. Tak jak pisały już mamy, pamiętaj jednak o odpowiedniej, zbilansowanej diecie oraz dopajaniu. Zachęcam także do zasięgnięcia porady u lekarza pediatry podczas najbliższej wizyty kontrolnej. Ekspert. Nestle Ekspert. Nestle, udziela porad i odpowiada na pytania związane z produktami NESTLE, a także kwestiami dotyczącymi żywienia. Zapraszam do dyskusji.