Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrezygnowana...

na co zwracają uwagę mężczyźni?

Polecane posty

Mam takie pytanie. Czy mężczyźni zwracają dużą uwagę na niedoskonałości ciała kobiety? Niby waga w normie , ale ciało już nie tak jędrne , gdzieś tam zwisa coś , gdzieś tam odstaje ... jak to widzą mężczyźni ?

to tylko kwestia indywidualnych upodobań do szczegółów Kobiecego ciała

Gość verooi
Zacznij cwiczyc i podobac sie sobie. Mozesz miec ciało, co do którego atrakcyjności nie będziesz miec watpliwosci. Mezczyzni lubia zadbane i pewne siebie kobiety.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Pewnie że zwracają. Cellulit też widzą mimo iż kobiety sądzą że tak nie jest. Przez ubiór tego tak nie dojrzysz ale jak się babka rozbierze to wszystko jak na dłoni widać.

Nic mi nie rozjaśniłeś. To inaczej: czy niedoskonałości takie jak blizna i rozstępy na brzuchu , luźna skóra albo tłuszczyk gdzieniegdzie , duże ale trochę wiszące piersi - zniechęcają mężczyzn?

Gość upsad
Taaaaak to zniecheca, ale jak zan=czniesz cwiczyc powinno byc lepiej

Gość Aparat007
kobieta przde wszytkim nie moze marudzic i musi byc usmiechnieta, ale nie slodka idiotka. Musi potrafic ubrac sie ze smakiem co nie znaczy ze ma wygladac jak lalka. najwazniejsze zbey nie byla kwadratowa, i nie miala krotkich wlosow. Musi potrafic sie poruszac. a to czy cos jej zwisa czy nie, to nie ma znaczenia, no chyba ze ktos ma 15 lat i szuka Pameli.

upsad - ćwiczenia nic nie dają niestety , trzeba by zrobić plastyke brzucha , konsultowałam tu i ówdzie Aparat007 - przywróciłeś mi wiarę , bo kompleksy mi żyć nie dają :( To jeszcze jedno pytanie , bardziej doprecyzowane: czy mężczyzna kochający kobietę , zakochany - bardzo zwraca uwagę? Bo po tych wpisach to chyba na spontan bym się nie zdecydowała , nie zostaje nic tylko najpierw rozkochać :P

Pendzior - kolejny pozytywny , uffff . Prawda taka, że przez moje kompleksy boję się pokazać facetowi w świetle dziennym nago ... krępuje mnie sex w dzień , kiedy wszystko widać. Nie mogę sobie z tym poradzić choć przecież słyszę, że mam piękne piersi i sexi ciało. Nie podobam się sobie i pewnie przez to nie potrafię przyjąć, że podobam się komukolwiek innemu.

Gość hagsfto
zrezygnowana.... każda kobieta podoba się facetowi tylko wina czasem brak:) głowa do góry

Gość SW 1313
Na brak wcięcia w talii, ładnych zaokrąglonych bioder, odstającego tyłka, pełnych piersi.

Gość hagsfto
głowa i cycki do góry :classic_cool:

Gość to ja mam inne pytanie
Zrezygnowana a czy ty mogłabyś się zakochać w facecie z nadwagą, lysiejącym, z bliznami po wypadku i zmarszczkami?

Byłam w małżeństwie . Potem byłam chwilę sama. Teraz poznałam mężczyznę , już moja była w tym głowa żeby zawsze spotykać się wieczorami - i teraz się boję bo wyjeżdżamy w weekend na kilka dni razem . Wiem, że muszę się przełamać bo mężczyźni nie lubią wstydliwych kobiet. Szukam , czytam - chce się utwierdzić w przekonaniu, że nie mam się czego wstydzić, że dla mężczyzny nie jest najważniejsze idealne ciało kobiety . Nie mam nadwagi choć szkieletor nie jestem (a chciałabym), powiedzmy że BMI pośrodku normy, mam duży biust . Mówił mi sto razy , że mu się taka podobam , że jestem prawdziwa a nie jak te plastikowe lalki po solarium, wszystkie takie same. Tylko - jeśli sama w lustrze widze to co widzę - to trudno mi zaakceptować to co on mówi. Stąd te pytania do Was. Takie rozpaczliwe łapanie się czegokolwiek.

Gość dashh a
To ja się też wypowiem jak podniesione, a może coś podpowiem. Po pierwsze nie masz innego wyjścia jak tylko siebie zaakceptować ale to już wiesz, a po drugie może za dnia da się kochać np przy zasłoniętych zasłonach albo jak się mu pokazujesz to w bieliźnie( są fajne gorsety na sam brzuszek i można go nawet nie zdejmować)

No właśnie problem w tym, że skubany już zaplanował wspólną kąpiel, wspólny prysznic - tak łatwo nie będzie go zbyć niestety :P

Powiem krótko. Jeśli facet jest dojrzały, wie czego chce i mówi, że mu się podobasz to zaufaj mu. Twoje lęki mogą wyrządzić tu więcej szkody niż twoje wydumane "niedoskonałości". Co to jest doskonałość ? Kto decysduje o kanonach urody jak nie durne media ? Kto jest doskonały ? Widziałaś Claudię Schiffer bez makijażu ? :p

Gość dashh a
No to dobrze właśnie, wspólna kąpiel w wannie pełnej piany i nic nie widać

sciurus vulgaris- no właśnie, wszędzie widać w tv laski z płaskimi brzuchami bez grama celulitu - dla wszystkich to właśnie jest doskonałość :( Wiem, że moje lęki więcej szkody mogą wyrządzić i dlatego szukam pomocy. Jeśli nie zdołam się otworzyć - to sobie pomyśli facet , że jakaś szurnięta jestem albo co. Ja nie wiem jak mają teraz dziewczyny , ale ja mam prawie 40-che na karku więc i postrzeganie trochę staroświeckie. Mój mężczyzna jest 10 lat młodszy. Moja córka jak się o tym dowiedziała to zaczęła się śmiać i stwierdziła, że dobra jestem skoro udało mi się takiego młodziaka wyrwać. No fakt, na zakupach wyglądamy jak córki . Ale w duszy u mnie bardziej mrocznie , zdecydowanie. dashh a- do tej wanny trzeba jeszcze jakoś wejść :P

Gość nuttertools
wszystkie kobiety mają kompleksy,jak jest niska to chce być wysoka,jak jest wysoka to się garbi,jak ma małe piersi to chce mieć duże,jak ma duże do maskuje je,powinniście wiedzieć że tolerujemy was takie jakie jesteście oby schludne,zadbane,powabne,czyste.my też nie jesteśmy idealni,mówię o facetach,w sumie do siebie pasujemy.

nuttertools - no tak, ale jak się ma brzuch skancerowany blizną po cesarskim cięciu , do tego niezbyt estetycznie wykonanym (stare czasy), ciało już nie jędrne z racji wieku i do tego wszystkiego młodszego faceta, to można się schizy nabawić, naprawdę :(

Gość nuttertools
jak facet szuka laski tylko po to by sobie dogodzić czyli tylko do sexu to będzie zwracał uwagę na urodę,na ciało a jak będzie szukał kobiety na żonę,na matkę swych dzieci to będzie na pierwszym miejscu zwracał uwagę na charakter kobiety,na to co ona ma w głowie i nawet jeśli nie będzie pod względem urody idealna a będzie bardzo dobrym towarem na żonę to nie będzie mu to przeszkadzało

Gość nuttertools
zrezygnowana... na mayla nie wolisz popisać?

Gość aliena alienka
zrezygnowana ile masz lat, I ile twoj obecny partner z którym wyjezdzasz I boisz sie że zobaczy Cie za dnia? ile sie juz spotykacie? Jak sie kogos kocha nie zwraca sie uwagi na takie rzeczy jak celulit czy obwisłe cycki. Mój mąż łysieje, ma zakola jak myszka miki, nie zawsze chce mu sie umyc przed snem ale I tak go kocham najmocniej na świecie, gdyby tfu tfu miał wypadek np poparzył sobie całą twarz tez by moje uczucia co do niego sie nie zmieniły. Buzka pa

Wiesz jaka jest odpowiedź mężczyzny, który Cię kocha na wyznanie- wstydzę się swoich rozstepów.? A co to jest? Nie interesują go takie 'szczegóły'. Tylko czy potrafisz oddać się mu cała wraz z twoimi rozstępami. Bo kocha Cię całą, a nie tylko Twoje walory i zalety.