Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrezygnowana...

na co zwracają uwagę mężczyźni?

Polecane posty

Gość aleczego????
A na ten wyjazd kup sobie czarna bieliznę . To odwraca uwagę od rozstępów jeśli masz.

Nie! Kup dla podkreślenia swojej seksualności. Już zbyt długo się z nią kryjesz. I to facet doceni najbardziej.

Gość aleczego????
No tak i jest czarna bielizna seksi, bardzo seksi zwłaszcza z koronki.

Gość Doświadczony przez życie
Zrezygnowana, nie rezygnuj. Nie wiem, dlaczego wszyscy tak mówią, że czarna bielizna jest seksy. Ja nie lubię czarnej. Lubię różne kolory. Różnym kobietom w różnych sytuacjach jest dobrze w różnych kolorach. Wszystko zależy od wieku, urody, temperamentu i stylu. Chyba najbardziej nie lubię różowej, bo jest mało kobiet, którym jest dobrze w różu. Ale są do wybory takie jak beż, mocca, siena, ecru, bordeaux, pigeon, lazur i wiele, wiele innych.

Gość Doświadczony przez życie
Możesz jeszcze wypić nieco za duzo dobrego wina. Facetowi nie polecam przedawkować, bo może mu nie stanąć i to niezależnie od tego, jak bardzo mu się podobasz.

Gość aledlaczego????
Beż zlituj sie chlopie :D czarna I tylko czarna polecam!!! Najlepiej koronkowa. Hmm moze nasmaruj sie oliwka leciutko? Skora bedzie piekniej wygladac ... Tak apetyczniej :)

Gość aledlaczego????
Do tego piekne perfumy I do dziela :)

Mój to akurat biała bieliznę lubi , że tak sobie przypomniałam . Chyba pozostaje jednak zaakceptować siebie , nabrać jakimś cudem trochę tej pewności siebie , wypić to wino i sie poddać zamiast walczyć ;)

Gość hhhhhhhhh
Jesteśmy wzrokowcami ale zakochujemy się w duszy kobiety. Jak zaintrygujesz jakiegos to nie dostrzeże tylu wad twojego ciała co Ty. No i wasz odbiór tego co jest piekne i pociagajace rózni sie od naszego. My patrzymy przez pryzmat całości ale do sredniej wrzucamy tylko kilka najlepszych not. Wy kazda nawet najmniejsza wade podciagacie pod swoja ocene. Nas nie interesuja wady my oceniamy zalety. Wy przejmujecie sie wadami zamiast skupic sie na zaletach.