Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana_w_Tobie

głodoweczka 12-dniowa ;p

Polecane posty

Gość Zakochana_w_Tobie

Witam:) Od poniedziałku mam zamiar zaczac 12-dniowa głodówke ;p Juz raz probowalam, ale wytrzymalam tylko 4 dni xd Kto sie przyłacza ?

a na czym dokladniej polega ta glodowka? Ze co przez 12 dni nic kompletnie nie jesc?

Cześć:D Tak jak i Ty zaczynam od poniedziałku. Udzielam się już na ogólnym wątku dot. głodówki ale tutaj tez z chęcią popiszę:) ja byłam dzisiaj na czwartym dniu ale święta mnie niestety pokonały:/ ale od poniedziałku zaczynam już na 100% bez wymówek. Pozdrawiam:)

Gość Zakochana_w_Tobie
Malaga tikitaki i kasztanki Ile masz wzrostu i ile wazysz ? Próbowalas juz wczesniej ?

Gość Zakochana_w_Tobie
I wrocilo Ci to 10kg? Ja mam 160cm i waze 48kg. Jakies 3 miesiece temu wazylam 53kg, ale bylam te 4 dni na glodowne i az tyle kg mi spadlo i do teraz nie wrocilo. Efekty najwieksze widac po biuscie , po ktorym nie zostalo juz prawie nic . No i oczywiscie po brzuchu 6cm mniej. w udach tylko 2cm zeszly , w lydkach po 1cm

Gość kicia2828
głodówka może być oczyszczająca bo zabija pasożyty i grzyby które żyją w naszym ciele lub służyć osiągnięciu odmiennych stanów świadomości (np. u niektórych mnichów w historii), ale zazwyczaj jest wyniszczająca. Stąd utrata wagi i powrót do niej. Nigdy nie przepadałam za takimi metodami. Zawsze wolałam takie metody które są bardziej przyjemne i są obciążone mniejszym ryzykiem. :)

Gość ja tez na glodowce
tez zaczynam od jutra a le tylko 7 dni .

Gość róża34
hm... przechodziłam prze głodówki. Jedno do kilkodniowe gdzie pijemy tylko wodę mogą być bardzo korzystne pod wzgledem oczyszczania organizmu, ale dłuższych niż 4 dni nie zalecam. Jestem przeciwna jestem stosowaniu głodówki jako metody by schudnąć, bo może skończyć się chorobą. Sama kiedyś przechodziła po 24 daniach głodówkę i byłam wykończona, okupiłam to wizytami u lekarzy i długą rekonwalescencją a i tak waga wróciła do poprzedniej wartości. Potem miałam taki uraz do tematu odchudzania, że przytyłam kolejne kilogramy. Teraz jednak święta mi nie straszne, znalazłam coś co mi pomaga i jest sprawdzone badaniami na temat fizjologi oraz ponad 20 letnim doświadczeniem mistrzów świata. http://tnij.org/u2sr Kluczem jest budowa mięśni sprinterów oraz sposób treningu tego rodzaju mięśni, oparty na szybkim i dużym wysiłku. Sama sprawdzając tę metodę zauważyłam, że spalam teraz więcej kalorii nawet gdy nie ćwiczę. Po ćwiczeniach mam dużo więcej energii i chyba powoli się od tego uzależniam, w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

Gość Zakochana_w_Tobie
Dla mnie glodowka jest najlepszym rozwiazaniem, poniewaz latwiej mi zrezygnowac z jedzenia calkowicie, niz wyliczac sobie co moge zjesc a co nie, bo zazwyczaj jest tak,ze zjem cos lekkiego, a po chwili mysle : a kawalek czekoladki mi nie zaszkodzi ;p

Gość róża34
zakochana jeśli to lubisz i ci pasuje to ok :) każda z nas może wybrać coś dla siebie. na twoim miejscu nie robiłabym dłuższej niż 2-4 dni, ale za to co miesiąc. :) Tylko nie jestem pewna czy to nie wywoła efektu jojo i ciągłego odchudzania się niczym tzw. "wieczny student". :P

Gość Zakochana_w_Tobie
hehe no tak jes najłatwiej. Na szczescie nie mam tendencji do tyciai mimo tego,ze duzo jem, nie tyje. W miare szybko mi leca kg.

Gość telefonia
hej, a jak długo planujesz sie przygotowywac i glodowac? bo mialam podobny plan, 10+10+10 - przygotowanie, głodówka, wychodzenie i szukam kompanki :)

Gość Zakochana_w_Tobie
ja sie nie przygotoiwwuje, startuje z marszu;p ta jest dla mnie najlepiej . mam nadzieje ,ze dam rade ;p Jaki jest wasz cel?

Gość ahahahc
Hej! ja jestem doświadczona w głodówkach. Raz do roku robię sobie 7 dniową. Od jutra 12 dniową. To będzie taka trochę niepełna głodówka. Zamierzam pić 2 l soku owocowego, ponieważ codziennie pływam na basenie i muszę mieć dostarczaną glukozę, żeby nie zemdleć. Trzymam za wszystkie dziewczęta kciuki :-)

Gość Zakochana_w_Tobie
Wlasnie, jesli chodzi o soki, to maja one jakies znaczenie w głodówce ? Opózniajaa chudniecie ? Takie np kubusie itp;p

Gość Zakochana_w_Tobie
Dzisiaj pierwszy dzien diety> Dla mnie najgorsze sa dwa pierwsze dni, potem juz w ogole nie mysle o jedzeniu . Mam otatnio sporo wolnego czasu, wiec postaram sie troche w domu pocwiczyc ;p

Gość Truskawa87
Ktoś zaczyna może dziś ze mną?:)

Gość gość
a dlaczego w tym wątku na górze strony pierwsza data jest maj, potem leci marzec i kwiecień i potem znów maj :D:D:D:D:D