Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beeeatkaa

Chcę być mamą!!

Polecane posty

Gość Beeeatkaa

Hej, może wyda Wam się to głupie, ale mam 20 lat i straaasznie chce zostać mamą. Jestem w stałym związku, ale mój nie chce w ogóle słyszeć o potomstwie :( Ma któras podobnie?

Gość paulinkaaaaa1424
ja tez chce byc mama tylko ja mam tak ze moj partnetr tez chce miec dziecko ale cos nie moge zajsc w ciaze

Gość Beeeatkaa
Paulinka, nie martw się, moja szwagierka próbowała ok 6 lat, poroniła nie raz, ale nie załamała się, próbowała... A od 8 miesięcy jest na świecie mały śmieszek :) Tak więc każdy da w końcu rade. Ja z moim, jesteśmy narzeczeństwem od prawie roku, ale do ślubu nam nie śpieszno, raczej był to wymysł taki, że chcieliśmy zamieszkać razem a tak byle jak to nie można wg jego rodziny, on twierdzi, że na dzieci mamy czas... Ale nie rozumie, że mój czas jest teraz... :(

Gość paulinkaaaa1424
no to dlugo sie starali ja jzu chyba bym sie poddala tylko u mnie jest troche inaczej bo ja choruje jeszcze na pcos i to trochę komplikuje sytuacje ale bedzmy dobrej nadziei :P

Ale lekarze dają Wam nadzieje? Z reszta, nie warto ich słuchać, bo czasem gówno gadają ;) Mojej szwagierce mówili, żeby zapomniała o zajściu w ciąże, bo brała tabletki anty i coś se przestawiła, ale jak widać, nawet cuda się zdarzają :)